AK Parti'nin İstanbul'da aday göstereceği isimler ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'na karşı duracakları potansiyel adaylar konusundaki belirsizlik, seçim öncesinde merak konusu.

Kulislerde İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ve eski Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum'un adı geçiyor.

AK Parti'nin yaptığı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı için gerçekleştirdiği anket sonuçlarına yer verildi. Haberde, CHP'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun belirgin bir farkla önde olduğu vurgulandı.

AK PARTİ YALANLADI

AK PARTİ Genel Başkan Yardımcısı AR-GE ve Eğitim Başkanı, Trabzon Milletvekili Mustafa Şen'in sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, parti olarak herhangi bir belediye başkanlığı için isim verilerek yapılan bir anketlerinin olmadığını belirtti.

Şen, AK Parti adını kullanarak yapılan açık operasyon ve manipülasyon içeren kişilere ve anketlere itibar edilmemesi gerektiğini vurgulayarak kamuoyuna duyurdu. 

CHP lideri Özgür Özel Sosyalist Enternasyonal komite toplantısına başkanlık etti CHP lideri Özgür Özel Sosyalist Enternasyonal komite toplantısına başkanlık etti

Kaynak: HABER MERKEZİ