Yavaş, kürsüye çıkıp konuşma yapacağının sadece bir saat önce kendisine bildirildiğini belirtti. "Ekrem Başkan gibi Türkiye'nin sorunlarına değinmek isterdim ama bir saat önce telefonla 'Siz de konuşun' dendi. 14 belediye başkanından sadece iki kişiyi konuşturduğunuzda fitne ateşine odun atmış oluyorsunuz" dedi.

CHP Tüzük Kurultayı'nda belediye başkanlarının konuşma süreci kısa süreli bir gerginliğe neden oldu. Mansur Yavaş, diğer belediye başkanlarının da konuşmasına fırsat verilmesi gerektiğini savundu. Yaşanan bu gerginliğin ardından Ekrem İmamoğlu ve CHP lideri Özgür Özel, Yavaş'ı yatıştırmak için devreye girdiler.

Yavaş, konuşmasında polemik yaratmak istemediğini ifade ederek, "Ekrem Başkan gibi Türkiye'nin tüm sorunlarına değinmek ve kendi fikirlerimi paylaşmak isterdim. Ama bana sadece bir saat önce konuşmam söylendi. İki belediye başkanının konuşturulması kurumsal bir partide sorun yaratır, fitne ateşine odun atar. Hepimiz aynı görüşlere sahibiz, bir gün önceden hazırlık yaparak mesajımızı daha iyi verebilirdik" dedi.

Bakan Ersoy: Alanya otoyoluyla ilgili ihale süreci tamamlandı Bakan Ersoy: Alanya otoyoluyla ilgili ihale süreci tamamlandı

Yavaş'ın bu eleştirileri sonrasında, Özel ve İmamoğlu devreye girerek tansiyonu düşürdü.

Narin Güran öldürülüp çuvalla dereye atılmış: Taş ve ağaç dallarıyla cansız bedeni gizlenmiş Narin Güran öldürülüp çuvalla dereye atılmış: Taş ve ağaç dallarıyla cansız bedeni gizlenmiş

Kaynak: HABER MERKEZİ