CHP Genel Başkanı Özgür Özel, partisinin TBMM Grubu 28'inci Dönem 1. Çalışma ve Değerlendirme Toplantısı için Manavgat ilçesinde bulundu.

 Yeni dönem için partisinin atacağı adımları milletvekilleriyle değerlendirirken, yerel seçimlerde aday olmak isteyenlerle de görüşmeler gerçekleştirdi.

Özel, aday olmak isteyenler arasında Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen'in de olduğunu ve Sözen'in görevi bırakmak için görüşmek istediğini belirtti. Kendisinin Sözen'i ikna etmeye çalıştığını ifade etti. Ayrıca, Manavgat'ta bulunan Meliha Ercan Engelsiz Yaşam Merkezi'ni ziyaret etti.

CHP'nin tüzük değişikliği gündemli 20. Olağanüstü Kurultayı tamamlandı CHP'nin tüzük değişikliği gündemli 20. Olağanüstü Kurultayı tamamlandı

Özel, "Engelli kardeşlerim bana dedi ki 'Şükrü Sözen giderse, biz kaybederiz' dedi. Manavgat kendisinden razı, çalışanlar kendisinden razı. Şükrü başkanım, genel başkanlığımın ilk adaylık ilanıdır. Kabul buyurunuz" diyerek konuşmasını sürdürdü ve "Dünya Engelliler Günü'nde beni kırdı, partililerimizi kırdı ama engelli kardeşlerimizi kırmadı. Adaylığını ilan ediyoruz. Hayırlı olsun." ifadeleriyle adaylığını duyurdu.

sukru-sozen-kimdir-manavgat-belediye-baskani-sukru-sozen-kac-yasinda-nereli

Kaynak: HABER MERKEZİ