Volkswagen T-Roc’un güncel fiyat listesi açıklandı Volkswagen T-Roc’un güncel fiyat listesi açıklandı

VW tarzı bir ön yüz

Alman otomotiv devi, T7 olarak adlandırılan yeni nesil Transporter minivanından ilk resmi görüntüleri paylaştı. Kamuflajlı olarak gösterilen yeni Transporter, "VW tarzı" bir ön yüze sahip olacağını belli etti. Yeni Ford Transit ile benzer bir tasarıma sahip olacak olan Transporter T7, daha önceki keskin hatlardan vazgeçerek, daha yumuşak ve akıcı bir görünüme kavuşacak.

İşlevsellik ön planda

Volkswagen, yeni Transporter'ın ticari araçlarda önemli olan işlevselliği göz ardı etmediğini de vurguladı. Transporter T7, 1 tonun üzerinde yük taşıma kapasitesine sahip olacak. Bu da, pek çok kargo ve iş uygulamaları için ideal bir seçenek olacağı anlamına geliyor.

Elektrikli ve hibrit seçenekler

Transporter T7, güç aktarma organları açısından da çeşitlilik sunacak. Tamamen elektrikli e-Transporter, elektrik motoruna geçiş yapmış olacak. Elektrikli minivan tercih etmeyenler için ise Transporter eHybrid adında plug-in hibrit bir versiyon da mevcut olacak. Dizel motor ise, güncellenmiş TDI motor seçeneğiyle devam edecek.

2024'te satışa çıkacak

Transporter 2024'ün önümüzdeki ay tanıtılması ve 2024'ün ortalarına doğru satışa çıkması planlanıyor. Volkswagen'in daha şık ve modern bir minivan konsepti olan ID.Buzz ise, 2024 içerisinde tanıtılacak ve Transporter'ın yanında yer alacak.

Kaynak: HABER MERKEZİ