Kirli Sepeti’nin 19. bölümünde Songül’ün (Ayça Bingöl) hayatı tehlikeye giriyor. Yavuz’un (Halil İbrahim Ceyhan) elindeki pırlantaların yerini hatırlamayan Songül, onun öfkesine maruz kalıyor. Yavuz, Songül’ü öldürmek için plan yaparken, Songül’ün arkadaşları Hayriye (Devrim Yakut) ve Medine (Ceren Moray) onu kurtarmak için harekete geçiyor. Songül, Yavuz’un tuzağından kurtulabilecek mi?

HAYRİYE VE MURAT NİŞANLANIYOR!

Kirli Sepeti’nin 19. bölümünde bir diğer sürpriz ise Hayriye ve Murat’ın (Serkay Tütüncü) nişanlanması. Hayriye, Murat’ın evlenme teklifini kabul eder ve mutlu bir haber verir. Ancak bu haber, Murat’ın annesi Şükran’ı (Bestemsu Özdemir) çılgına çevirir. Şükran, Hayriye’yi oğlundan ayırmak için her yolu deneyecektir. Hayriye ve Murat’ın aşkı, Şükran’ın engellerini aşabilecek mi?

KİRLİ SEPETİ YENİ BÖLÜMÜYLE PAZAR AKŞAMI FOX’TA!

Kirli Sepeti, İstanbul’un zengin muhitlerinden birinde, butik bir sitede çalışan hizmetliler ve onların iş verenlerinin iç içe geçmiş hayatlarını konu edinen bir dizi. Aşkın, sırların, yalanların ve bütün bunlara inat sırt sırta vermiş üç kadının; bazen ağlatan, bazen de güldüren hikayesini izliyoruz Kirli Sepeti’nde. Kirli Sepeti’nin yeni bölümü, 11 Şubat 2024 Pazar akşamı saat 20.00’de FOX’ta ekrana gelecek.

HABER MERKEZİ