atv’nin sevilen dizisi Ateş Kuşları, 42. bölümüyle 9 Şubat Cuma akşamı ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde, Mercan ve Barbaros’un bebek hayali gerçek oluyor mu? Gülayşe, Ali’yi kurtarmak için ne yapacak? Seyfi, Hacı Hafız’ın sırrını öğrenebilecek mi? İşte Ateş Kuşları 42. bölüm 3. fragmanından dikkat çeken detaylar.

Mercan ve Barbaros’un bebek hayali gerçek oluyor mu?

Ateş Kuşları’nın 42. bölüm 3. fragmanında, Mercan ve Barbaros’un bebek hayali gerçek oluyor mu sorusu izleyicileri heyecanlandırıyor. Mercan, hamile olduğunu öğrenince çok mutlu olur. Barbaros da onunla sevinir. Ancak Mercan’ın hamileliği riskli olduğu için doktor ona dikkatli olmasını söyler. Mercan, bebeğini kaybetmekten korkar. Barbaros da ona destek olmaya çalışır. Mercan, bebeğini sağlıklı bir şekilde dünyaya getirebilecek mi?

Gülayşe, Ali’yi kurtarmak için ne yapacak?

Ateş Kuşları’nın 42. bölüm 3. fragmanında, Gülayşe, Ali’yi kurtarmak için ne yapacak sorusu merak uyandırıyor. Ali, Zıpkın’ın tuzağına düşer ve onun eline esir olur. Zıpkın, Ali’yi öldürmek için fırsat kollar. Gülayşe, Ali’nin tehlikede olduğunu anlar ve onu kurtarmak için harekete geçer. Gülayşe, Ali’yi Zıpkın’ın elinden alabilecek mi?

Seyfi, Hacı Hafız’ın sırrını öğrenebilecek mi?

Ateş Kuşları’nın 42. bölüm 3. fragmanında, Seyfi, Hacı Hafız’ın sırrını öğrenebilecek mi sorusu gündeme geliyor. Seyfi, Hacı Hafız’ın geçmişine dair ipuçları bulur. Hacı Hafız’ın aslında kim olduğunu merak eder. Hacı Hafız, Seyfi’ye gerçeği anlatacak mı? Seyfi, Hacı Hafız’ın sırrını öğrendiğinde ne yapacak?

ATEŞ KUŞLARI YENİ BÖLÜM NE ZAMAN?

Atv'nin sevilen dizisi Ateş Kuşları yeni bölümü ile 16 Haziran Cuma akşamı saat 20:00 itibariyle ATV'de.

HABER MERKEZİ