Asayiş

Ümraniye’deki polis katili hayvan taşıma aracıyla götürüldü

İstanbul Ümraniye'de 27 yaşındaki kadın polis memuru Şeyda Yılmaz'ı şehit eden Yunus Emre Geçti, adliyeye sevk edildi. Saldırgan, sevkıyat sırasında siyah çöp poşeti giydirilerek iki kadın polis tarafından Hayvan Durum İzleme Amirliği'ne bağlı bir hayvan taşıma aracına götürüldü.

Abone Ol

Ümraniye’de 27 yaşındaki kadın polis memuru Şeyda Yılmaz şehit oldu. Saldırgan, yakalandıktan sonra adliyeye sevk edilirken siyah çöp poşeti giydirildi ve bir hayvan taşıma aracıyla götürüldü.

İstanbul Ümraniye'de meydana gelen olayda, motosiklet hırsızlığı şüphesiyle gözaltına alınan Yunus Emre Geçti, polis memurunun silahını alarak ateş açtı. 27 yaşındaki kadın polis memuru Şeyda Yılmaz, saldırganın ateşine karşılık verdi. Ancak çıkan çatışmada Yılmaz, ağır yaralanarak şehit oldu. Olayda ayrıca bir polis memuru ve saldırganın annesi de yaralandı.

ARBEDE ESNASINDA ATEŞ AÇILDI

İstanbul Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamaya göre, hırsızlık şüphesiyle yakalanan ve firar eden saldırgan, Ihlamurkuyu Mahallesi'nde yakalanmak üzereyken görevli memurlarla arbede yaşadı. Arbede sırasında saldırgan, polisin silahını ele geçirip çevreye ateş açtı. Bu sırada kadın polis memuru Yılmaz da saldırıya karşılık verdi.

ŞEHİT POLİS İÇİN MÜDAHALELER YETERSİZ KALDI

Açılan ateş sonucu Şeyda Yılmaz ve bir polis memuru ile saldırganın annesi yaralandı. Yaralılar hastaneye kaldırılırken, Yılmaz tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit oldu. Diğer yaralıların tedavileri devam ediyor.

SALDIRGAN ADLİYEYE SEVK EDİLDİ

Yakalanan saldırgan Yunus Emre Geçti, siyah çöp poşeti giydirilerek adliyeye sevk edildi. İki kadın polis memuru, saldırganı Hayvan Durum İzleme Amirliğine bağlı bir hayvan taşıma aracıyla adliyeye götürdü.

Ümraniye’de polis silahını alan hırsız 1 polisi şehit etti! Ümraniye’de polis silahını alan hırsız 1 polisi şehit etti!

"PİŞMAN MISIN" DİYE SORULDU

Polis memuru Şeyda Yılmaz'ı şehit eden katil Yunus Emre Geçti, Hayvan Büro Amirliği aracıyla üzerinde siyah poşetle birlikte Anadolu Adliye Sarayı'na getirildi. Burada basın mensuplarından birinin "Bir polis memurunu şehit ettin, pişman mısın?" sorusuna katil zanlısı "Öyle bir şey yok" cevabını verdi.

Şehit polis Şeyda Yılmaz’ın cenazesi memleketi Sivas’a getirildi Şehit polis Şeyda Yılmaz’ın cenazesi memleketi Sivas’a getirildi