Zanlı, siyah bir poşetle kaplanmış şekilde Hayvan Büro Amirliği aracıyla adliyeye sevk edildi. Bir gazetecinin "Bir polis memurunu şehit ettin, pişman mısın?" sorusuna ise, "Öyle bir şey yok" diyerek kısa bir yanıt verdi.

İstanbul Ümraniye'de meydana gelen olayda, motosiklet hırsızlığı şüphesiyle gözaltına alınan Yunus Emre Geçti, polis memurunun silahını alarak ateş açtı. 27 yaşındaki kadın polis memuru Şeyda Yılmaz, saldırganın ateşine karşılık verdi. Ancak çıkan çatışmada Yılmaz, ağır yaralanarak şehit oldu. Olayda ayrıca bir polis memuru ve saldırganın annesi de yaralandı.

Umraniye Polis Katili Hayvan Araciyla Goturuldu

Ümraniye’deki polis katili hayvan taşıma aracıyla götürüldü Ümraniye’deki polis katili hayvan taşıma aracıyla götürüldü

İstanbul Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamaya göre, hırsızlık şüphesiyle yakalanan ve firar eden saldırgan, Ihlamurkuyu Mahallesi'nde yakalanmak üzereyken görevli memurlarla arbede yaşadı. Arbede sırasında saldırgan, polisin silahını ele geçirip çevreye ateş açtı. Bu sırada kadın polis memuru Yılmaz da saldırıya karşılık verdi.

Aydın'da evinde bıçaklanarak öldürülen kadının çığlıklarını komşuları duydu! Aydın'da evinde bıçaklanarak öldürülen kadının çığlıklarını komşuları duydu!

Umraniye Polis Memuru Sehit Edildi Yunus Emre Gecti

Yakalanan saldırgan Yunus Emre Geçti, siyah çöp poşeti giydirilerek adliyeye sevk edildi. İki kadın polis memuru, saldırganı Hayvan Durum İzleme Amirliğine bağlı bir hayvan taşıma aracıyla adliyeye götürdü.

Haydi Hayvan Durumu Izleme Araci Polis

Ümraniye’de polis silahını alan hırsız 1 polisi şehit etti! Ümraniye’de polis silahını alan hırsız 1 polisi şehit etti!

Kaynak: HABER MERKEZİ