Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp

Torreira görüşme odasına! Galatasaray yönetimi “Aklından bile geçirme” diyecek

Galatasaray’da geleceği en çok merak edilen isimlerden biri olan Lucas Torreira için yönetim harekete geçiyor. Sarı-kırmızılı kulüple 2028 yılına kadar sözleşmesi bulunan Uruguaylı yıldızın adı Güney Amerika kulüpleriyle anılırken, yönetim kontrat uzatma ve iyileştirme için masaya oturmaya hazırlanıyor.

Galatasaray’da geleceği en çok merak edilen isimlerden biri olan Lucas

Galatasaray’da sergilediği performansla takımın bel kemiği haline gelen Torreira, son olarak ligde 3-1 kazanılan Alanyaspor maçında attığı gol ve yaptığı asistle galibiyetin mimarlarından olmuştu. Golünün ardından tribünlere koşarak büyük sevinç yaşayan yıldız futbolcu, maç sonrası yaptığı açıklamada duygusal ifadeler kullanmıştı.

Yönetim düğmeye bastı

Takvim’in haberine göre sarı-kırmızılı yönetim, 2028’de sona erecek sözleşmeye rağmen oyuncunun geleceğini garanti altına almak için menajeriyle önümüzdeki günlerde görüşme gerçekleştirecek.

Türkiye Gazetesi’nde yer alan haberde ise babasının rahatsızlığı nedeniyle Türkiye’de kalma konusunda zaman zaman tereddüt yaşadığı öne sürülen Torreira’ya yönetimin, “Ayrılığı aklından bile geçirme” mesajı vereceği aktarıldı.

Maaş iyileştirmesi masada

Arjantin ve Brezilya kulüplerinin radarında olduğu belirtilen 28 yaşındaki orta saha için Galatasaray’ın mayıs ayında resmi temasları hızlandıracağı ifade edildi.

Sarı-kırmızılıların, bonuslarla birlikte yıllık yaklaşık 4 milyon avroya mal olan Torreira’nın ücretinde iyileştirmeye gitmeyi planladığı öğrenildi. Buna göre yönetim, net maaşı 4,5 milyon avroya çıkarıp başarı bonuslarıyla birlikte toplam kazancını 5-5,5 milyon avro seviyesine yükseltmeyi hedefliyor.

“Bu formayla dünyanın en mutlu insanıyım”

Alanyaspor karşısında bir gol, bir asistle maça damga vuran Torreira, gol sevinci sonrası tribünlere koşmuş ve büyük bir coşku yaşamıştı. Yıldız futbolcu, “Benim için çok önemli olan iki kişi beni bu formayla göremedi, gollerimi göremedi. Dört yıldan fazla süredir buradayım. Bu formayı giyenler arasında dünyanın en mutlu insanı benim” sözleriyle duygularını dile getirmişti.

Takıma katıldığı günden bu yana enerjisi, pres gücü ve bitmeyen temposuyla taraftarın sevgilisi haline gelen Lucas Torreira, Galatasaray formasıyla geçirdiği 3,5 sezonda önemli başarılara imza atarak kupalara ambargo koyan kadronun kilit isimlerinden biri oldu.