Kaza, saat 16.30 sıralarında Tokat-Sivas karayolu İhsaniye köyü mevkiinde yaşandı. Sivas’tan Tokat yönüne giden C.A. (35) yönetimindeki 60 AEH 490 plakalı Tofaş marka otomobil, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu karşı şeride geçti. Bu sırada karşı yönden gelen A.S. (38) idaresindeki 46 N 4687 plakalı tır ile kafa kafaya çarpıştı.

OLAY YERİNE ÇOK SAYIDA EKİP SEVK EDİLDİ

Çarpışmanın etkisiyle otomobil hurdaya dönerken, tır ise yol kenarına savruldu. Kazada otomobilde bulunan M.A. (32) ve A.A. (28) isimli iki kişi olay yerinde hayatını kaybetti. Otomobil sürücüsü C.A. ise ağır yaralandı. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine sağlık, itfaiye ve jandarma ekipleri sevk edildi. Yaralı sürücü, sağlık ekiplerinin yaptığı ilk müdahalenin ardından ambulansla Yıldızeli Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Hayatını kaybedenlerin cenazeleri ise olay yerinde yapılan incelemenin ardından Tokat Devlet Hastanesi morguna gönderildi.

Başakşehir'de "Cübbeli Ahmet Hoca"ya darp girişiminde bulunan şahıs yakalandı Başakşehir'de "Cübbeli Ahmet Hoca"ya darp girişiminde bulunan şahıs yakalandı

KAZA İLE İLGİLİ SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Kazayla ilgili soruşturma başlatan jandarma ekipleri, kaza nedeniyle kapanan yolu temizleme çalışmaları yaptı. Trafik akışı, kaza yapan araçların kaldırılmasının ardından normale döndü. Kazanın nedeninin belirlenmesi için araçların fren ve lastik izleri incelendi.

Kaynak: İHA