Sezon finaliyle seyircisini ekrana bağlayan ve heyecan dolu sahneleriyle nefes kesen Teşkilat dizisinin 80. bölüm fragmanı yayınlandı. Yine aksiyon dolu bir sezona hazırlanan seyirciler Teşkilat'ın 80. bölümünün ne zaman ekranlara geleceğini merak ediyor. Peki, Teşkilat 80. bölüm ne zaman? 

TEŞKİLAT YENİ SEZON NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Teşkilat dizisinin yeni sezonunun ne zaman başlayacağı henüz net değil. TRT 1'in yayınlamış olduğu fragmanda dizinin başlama tarihi belirtilmeyerek yakında ibaresi kullanıldı.

Kurtlar Vadisi'nin Kılıç'ının son halini görenler tanıyamadı! Atilla Olgaç değişimiyle hayrete düşürüyor... Kurtlar Vadisi'nin Kılıç'ının son halini görenler tanıyamadı! Atilla Olgaç değişimiyle hayrete düşürüyor...

TEŞKİLAT EKİBİ YENİ BİR HAYATA BAŞLIYOR

Tanıtımda, Teşkilat ekibinin başına gelen büyük bir felaketin ardından, yeni bir hayata başlamak zorunda kaldıkları görülüyor. Ekip, yeni kimlikler, yeni görevler ve yeni ailelerle birlikte, hem kendilerini hem de ülkelerini korumak için mücadele ediyor. Ancak, geçmişten gelen sürpriz bir isim, Teşkilat’ın bütün planlarını alt üst ediyor.

YENİ OYUNCULAR DİKKAT ÇEKİYOR

Tanıtımda ayrıca, dizinin yeni sezonunda katılan yeni oyuncular da tanıtılıyor. Teşkilat ekibine, [Sarp Levendoğlu], [Cengiz Bozkurt] ve [Tuğçe Açıkgöz] gibi başarılı isimler katılıyor. Dizinin yeni sezonunda, Teşkilat ekibinin karşısına çıkacak olan yeni düşmanlar ise [Levent Can], [Ezgi Eyüboğlu] ve [Mehmet Usta] gibi usta oyuncular tarafından canlandırılıyor.

Kaynak: (HABER MERKEZİ)