Tarım Kredi Kooperatifleri marketlerinde kırmızı etten kahvaltılık ürünlere, gıdadan temizlik malzemelerine kadar geniş bir yelpazede indirimli ürünler raflardaki yerini aldı.

Bu kampanya, marketlerde şimdiye kadar görülmüş en iddialı fırsatları sunacak. Her ay düzenli olarak yeni bir kampanyayla müşterilerine avantajlar sunan Tarım Kredi Kooperatifleri, 21-30 Kasım tarihleri arasında peynir, et, reçel, makarna, sucuk, tavuk, kaşar peyniri, ve salam gibi birçok üründe indirimli fiyatlarla satılacak.

tarım-1

30 Kasım 2023 tarihine kadar geçerli olan bu kampanya, soğan, limon, mandalina, domates, elma, yerli muz, tost peyniri, sıvı deterjan, tuvalet kağıdı, domates salçası, dana kıyma ve makarna gibi birbirinden lezzetli ve kaliteli ürünleri inanılmaz fiyatlarla tüketicilerle buluşacak.

0x0-tarim-kredi-market-18-kasim-indirim-katalogu-yayinda-tost-peyniri-12990-tl-40li-tuvalet-kagidi-15490-tl-salca-1700296991588

Adana Kozan’da petrol için 3'üncü sondaj çalışması başladı: Yöre halkı heyecanla bekliyor Adana Kozan’da petrol için 3'üncü sondaj çalışması başladı: Yöre halkı heyecanla bekliyor

cdxz

sndds

fvcv

dcdxcxzc

Kaynak: HABER MERKEZİ