Dünyanın en sevilen yaratıcı yapay zekâsı ChatGPT, kullanıcılarına sesli sohbet imkânı sunan yeni bir özellik getirdi.

OpenAI, ChatGPT adlı AI sohbet botunun sesli erişim özelliğini tüm kullanıcılar için aktif hale getirdiğini bildirdi. Bu özellik, daha önce sadece Plus ve Enterprise üyelerine sunuluyordu. Şimdi ise herkes bu özelliği kullanabilecek.

NAIL KULLANILACAK?

Yapay zekânın mobil sürümlerinde yani Android ve iOS uygulamalarında ChatGPT’nin sesli modunu deneyimleyebilirsiniz. Sesli modu kullanmak için yapmanız gerekenler çok basit: Öncelikle uygulamaya giriş yapın. Uygulamaya girdikten sonra mesaj yazma bölümünün yanındaki kulaklık simgesine dokunun. Sonra ChatGPT’nin hangi seste konuşacağını seçeneklerden belirleyin. Bu seçimi yaptıktan sonra ChatGPT’ye sesli olarak istediğiniz soruyu yöneltebilir ve yanıtını alabilirsiniz.

Atatürk Üniversitesi’nde yapay zekâ ile yenilikçi yaklaşımlar konuşuldu Atatürk Üniversitesi’nde yapay zekâ ile yenilikçi yaklaşımlar konuşuldu

CHATGPT NEDİR?

ChatGPT, OpenAI tarafından oluşturulan ve diyalog becerisinde uzman bir prototip yapay zekâ sohbet robotudur. Chatbot, hem gözetimli hem de pekiştirmeli öğrenme yöntemleriyle optimize edilmiş büyük bir dil modelidir.

Kaynak: HABER MERKEZİ