Spotify Wrapped, Spotify’ın her yıl Aralık ayı başında yayınladığı viral bir pazarlama kampanyasıdır. Kampanya, Spotify kullanıcılarının geçtiğimiz yıl boyunca platformdaki faaliyetlerine ilişkin verileri derleyerek onlara sunuyor ve sosyal medyada paylaşmaya davet ediyor. Kullanıcılar, Spotify Wrapped ile en çok dinledikleri şarkıları, sanatçıları, albümleri, türleri, podcastleri ve daha fazlasını görebiliyor.

SPOTİFY WRAPPED NASIL BAKILIR?

Spotify Wrapped’e bakmak için telefonunuzda yer alan Spotify uygulamasına girmeniz ve ana sayfa sekmesine dokunmanız yeterli. Ana sayfada çıkan “Özet” kısmına tıklayarak 2023 yılına ait verilerinizi görüntüleyebilirsiniz. Eğer özetinizi göremiyorsanız, “Ara” bölümüne “2023” yazarak da ulaşabilirsiniz. Özetinizi isterseniz Instagram, Twitter gibi sosyal medya platformlarında arkadaşlarınızla da paylaşabilirsiniz.

Bakan Yerlikaya şehit polisin ailesini ziyaret etti Bakan Yerlikaya şehit polisin ailesini ziyaret etti

Minutes-Share

SPOTİFY 2023 TÜRKİYE’NİN EN ÇOK DİNLENENLERİ

Spotify, Türkiye’nin 2023 yılında en çok dinlediği şarkıları, sanatçıları ve albümleri de açıkladı. Buna göre, Türkiye’nin en çok dinlediği sanatçı Semicenk oldu. Semicenk, 2023 yılında Spotify’da en çok dinlenen sanatçı olmayı başardı. En çok dinlenen şarkı ise Simge’nin Aşkın Olayım adlı parçası oldu. Simge, Aşkın Olayım ile Türkiye’nin en çok dinlediği şarkıyı yaptı. En çok dinlenen albüm ise ROMANTİK’in Motive albümü oldu. ROMANTİK, Motive albümü ile Türkiye’nin en çok dinlediği albümü yarattı. Semicenk ve Reymen’in Yana Yana şarkısı en çok dinlenen şarkılar listesinde ikinci sırada yer alırken, Lvbel C5 ve Güneş’in NKBİ X YAPAMAM - Remix şarkısı üçüncü sırada yer aldı.

Kaynak: HABER MERKEZİ