Kurtlar Vadisi'nin Kılıç'ının son halini görenler tanıyamadı! Atilla Olgaç değişimiyle hayrete düşürüyor... Kurtlar Vadisi'nin Kılıç'ının son halini görenler tanıyamadı! Atilla Olgaç değişimiyle hayrete düşürüyor...

Eren Özmen, Sierra Nevada Corporation’ın (SNC) başkanlığını yapan bir iş kadınıdır. Eşi Fatih Özmen ise aynı şirketin CEO’luk görevini üstlenmektedir. Eren Özmen, Sierra Nevada Corporation’ı Amerika’nın en başarılı şirketlerinden biri haline getirmiştir.

Eren Özmen, 1980’lerin başında ABD’ye yüksek lisans yapmak için geldi. 1985 yılında Nevada, Reno Üniversitesi’nden (UNR) İşletme Yönetimi (MBA) alanında yüksek lisans derecesini aldı ve 1988 yılında Sierra Nevada Corporation’da işe başladı.

Eren Özmen ve eşi Fatih Özmen 1994 yılında Sierra Nevada Corporation’ı satın alarak şirketi büyütmeye başladılar. Özmen çifti, Nevada Corporation’a 19 şirket daha kattılar. Bununla birlikte, Sierra Nevada Corporation 18 ABD eyaletinde ve İngiltere, Almanya ve Türkiye’de 33 tesiste 6 iş alanında faaliyet göstermektedir. Uzay Sistemleri, Haberleşme, Seyrüsefer, Gözetim/Hava Trafik Yönetimi, İstihbarat, Gözetleme ve Keşif, Entegre Görev Sistemleri, Bilgi ve Sensör Çözümleri, ve Elektronik Harp/Menzil gibi alanlarda çalışmalar yürütmektedir.

EREN ÖZMEN’İN SERVETİ NE KADAR?

Eren Özmen, 2023 yılında Forbes dergisinin "En Zengin 400 kişi” listesine 3,4 milyar dolarlık servetiyle 338. sıradan girmeyi başarmıştır.

Kaynak: (HABER MERKEZİ)