Siyaset

Saadet Partili Hasan Bitmez kürsüde fenalık geçirdi! Durumu ciddi

Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Hasan Bitmez, TBMM Genel Kurulu'ndaki konuşması sırasında fenalaştı ve yere düştü. Başını merdivenlere vurarak yaralandı. Hemen hastaneye kaldırılan Bitmez'in durumu ciddiyetini koruyor.

Loading...

Abone Ol

TBMM Genel Kurulu'nda, 2024 Yılı Merkezi Yönetim Bütçe Kanunu Teklifi ile 2022 Yılı Merkezi Yönetim Kesin Hesap Kanunu Teklifi'nin görüşmeleri sürerken, Saadet Partisi Milletvekili Hasan Bitmez ani bir şekilde fenalaştı ve kürsüde yere yığıldı.

Bitmez'in yanına diğer milletvekilleri hızla müdahale etti. Oturumu yöneten TBMM Başkanvekili Gülizar Biçer Karaca, 20 dakikalık bir ara verdi.

İlk yardım müdahalesini doktor milletvekili Turhan Çömez gerçekleştirdi ve sağlık ekipleri Genel Kurul salonuna çağrıldı.

Uzun süre kalp masajı yapılan Bitmez, sedye ile Genel Kurul salonundan çıkarıldı ve ambulansla hastaneye sevk edildi.

Saadet Partisi Basın Müşaviri Hacı Murat Uzgur, konuyla ilgili şunları ifade etti:

"Kocaeli Milletvekilimiz ve Genel Başkan Yardımcımız Hasan Bitmez Bey’in durumu ciddiyetini koruyor. Bilkent Şehir Hastanesi’nde tıbbi müdahaleler devam ediyor."

AK Parti’nin 10 büyükşehir belediye başkan adayını Cumhurbaşkanı Erdoğan açıklayacak! AK Parti’nin 10 büyükşehir belediye başkan adayını Cumhurbaşkanı Erdoğan açıklayacak!