Portekiz Futbol Federasyonu Hakem Komitesi Başkanı Jose Fontelas Gomes, Ankaragücü - Rizespor maçında Halil Umut Meler'in saldırıya uğramasının ardından Türk hakemlere yönelik sürpriz bir teklifte bulundu.

Ntvspor'un haberine göre: Gomes, Türk hakemlere görev vermeye hazır olduklarını belirterek, Türkiye Futbol Federasyonu'na bir davet mektubu gönderdiklerini açıkladı.

TFF'nin ligleri 19 Aralık'ta başlatma kararı almadan önce yapılan açıklamada Jose Fontelas Gomes, Türk hakemleri desteklemek ve ritimlerini sürdürmelerine yardımcı olmak amacıyla uluslararası Türk hakemlerine Portekiz liglerinde görev verme teklifinde bulunduklarını ifade etti.

Ayrıca, hakemlerin dürüstlüğünü ve güvenliğini korumak için birlikte çalışılması gerektiğini ve adil rekabet için hakemlerin önemli bir rol oynadığını vurguladı. Saldırıya uğrayan hakemlerin güvenliği tehlikeye atıldığında herkesin endişelenmesi gerektiğini belirtti.

Galatasaray’da derbilerin tecrübeli ismi Fernando Muslera Galatasaray’da derbilerin tecrübeli ismi Fernando Muslera

Putin, Rusya-Ukrayna savaşını kardeşler arasındaki iç savaşa benzetti! Putin, Rusya-Ukrayna savaşını kardeşler arasındaki iç savaşa benzetti!

Kaynak: HABER MERKEZİ