İttifakgazetesi.com’un edindiği bilgiye göre, sağlık sorunlarını gerekçe gösterdiği iddia edilen CHP Osmaniye İl Başkanı Baha Ünlü görevinden istifa ettiğini açıkladı.

Sosyal medya hesabından açıklama yapan Ünlü, şu ifadeleri kullandı:

"Şubat ayında Genel Başkanımız Özgür Özel’in görevlendirmesiyle başlamış olduğum CHP Osmaniye İl Başkanlığı görevimden bugün itibariyle yine Genel Başkanımızın onayıyla ayrılıyorum. Bu süre zarfında çalışmış olduğum Yönetim Kurulundaki arkadaşlarıma teşekkür ederim. Seçilecek olan yeni İl Başkanı arkadaşıma da şimdiden başarılar dilerim. Dün olduğu gibi yarın da partimin iktidara gelmesi için her zaman çalışacağım."

Baha Unlu 27 Donem Osmaniye Milletvekili Chp Il Baskani

Ünlü, 31 Mart 2024 günü gerçekleşen yerel seçimlerden yaklaşık 1 ay önce CHP Osmaniye İl Başkanı olarak Özgür Özel tarafından görevlendirilmişti.

CHP Tüzük Kurultayı’nda tansiyon yükseldi: Mansur Yavaş fena öfkelendi CHP Tüzük Kurultayı’nda tansiyon yükseldi: Mansur Yavaş fena öfkelendi

BAHA ÜNLÜ KİMDİR

Baha Ünlü, 1 Mart 1955 yılında Osmaniye'de doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Osmaniye’de tamamladıktan sonra İTÜ Elektrik Elektronik Fakültesini bitiren Ünlü, TEDAŞ Genel Müdürlüğü’nde üst düzey bürokrat olarak çalıştı. Ünlü evli ve iki çocuk babasıdır 27. Dönem Cumhuriyet Halk Partisi Osmaniye Milletvekilidir. 

Kaynak: HABER MERKEZİ