CHP Genel Başkan Adayı olan Özgür Özel, partisinin Eskişehir İl Başkanlığı'nı ziyaret etti ve basın mensuplarına önemli açıklamalarda bulundu.

Özel, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na sert ifadelerle yüklenerek, Kılıçdaroğlu'nun parti içinde değişiklik yapmaktan ziyade mevcut kadroyu koruma yönünde olduğunu belirtti. Kılıçdaroğlu'nun kendi ekibiyle uyumsuz olduğunu savunan Özel, kendi ekibindeki kıdemli isimlerin değişimden yana olduklarını ve genç, dinamik, kadın örgüt üyelerinin yer aldığı bir parti yönetimine vurgu yaptı.

Ekran görüntüsü 2023-10-16 170730

Meclis Genel Kurulu karar yeter sayısı bulunamadığı için kapandı Meclis Genel Kurulu karar yeter sayısı bulunamadığı için kapandı

Kongrelerden sonra parti aleyhinde konuşanları partiden ayıracağını açıklayan Kılıçdaroğlu’na sert sözlerle yüklenen Özel, "Daha yapılmamış kurultaydan, kurultay sonrası kapı önüne koymaları değil, baba evinin kapılarını açmayı vadediyorum." dedi.

Ekran görüntüsü 2023-10-16 170609

Özgür Özel, Kılıçdaroğlu'nun kongrelerden sonra parti içinde eleştirilerde bulunanları partiden ayırmak yerine, onları dinlemeye ve değerlendirmeye açık olmayı taahhüt ettiğini belirtti. Özel, kendi liderliğindeki CHP'de ise değişim ve yenilik vurgusu yaparak, CHP örgütünün önerdiği isimlerle genç, dinamik ve kadın ağırlıklı bir yönetim oluşturacaklarını söyledi. 

Kaynak: (HABER MERKEZİ)