MasterChef'te haftanın ilk eleme adayı belli oldu MasterChef'te haftanın ilk eleme adayı belli oldu

Nevbahar Koç Paris’te

Sabah'ın haberine göre, son günlerde dolaşan iddialara göre, Nevbahar Koç, eşi Ali Koç’tan ayrı olarak Paris’e gitti ve yaklaşık bir haftadır orada kalıyor. Bu durum, boşanma dedikodularını alevlendirdi. Nevbahar Koç’un tek başına yaptığı seyahatler, eşiyle arasının iyi olmadığı şeklinde yorumlandı.

Fenerbahçe Sorunu

Ali Koç ve Nevbahar Koç çiftinin evliliklerindeki en büyük sorunun Fenerbahçe olduğu iddia edildi. Ali Koç’un iş hayatından arta kalan zamanını tamamen Fenerbahçe’ye adaması, eşini ihmal etmesi ve ona yeterince ilgi göstermemesi, Nevbahar Koç’u rahatsız ettiği belirtildi. Ali Koç’un, eşinin gönlünü almak için çaba gösterdiği ancak bunun yeterli olmadığı söylendi.

nevbahar

Dedikoduculara Cevap

Boşanma iddialarıyla ilgili bir açıklama yapmayan Ali Koç ve Nevbahar Koç çiftine, yakın çevrelerinden de destek geldi. Aileye yakın bir kaynak, Sabah Gazetesi’nden Bülent Cankurt’a yaptığı açıklamada, “Nevbahar Hanım, Ali Koç'un, işinden arta kalan bütün zamanını Fenerbahçe'ye ayırmasından ve kendisini ihmal etmesinden rahatsızmış. Ali Koç, eşinin gönlünü almasını bilir, buradan dedikoduculara bir malzeme çıkmaz, benden söylemesi..” dedi.

Kaynak: (HABER MERKEZİ)