Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) genel başkanlığı koltuğunu kaybeden Kemal Kılıçdaroğlu kendisine ofis açmıştı. 8 Aralık Cuma günü CHP’nin yeni genel başkanı Özgür Özel, Kılıçdaroğlu’nun ofisine ziyarette bulundu.

Kemal Kılıçdaroğlu’nun çalışma ofisi, 6’lı Masa ortaklarından İYİ Parti, DEVA ve Gelecek partilerinin genel merkezlerinin de bulunduğu, Çankaya ilçesindeki Mustafa Kemal Mahallesi’nde.

Mansur Yavaş CHP'den istifa edecek mi? Mansur Yavaş CHP'den istifa edecek mi?

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, partisinin eski lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nu dün Ankara’daki özel çalışma ofisinde ziyaret etti.

CHP’nin kurumsal sosyal medya hesabından söz konusu ziyarete dair, “Genel Başkanımız Özgür Özel, önceki Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nu çalışma ofisinde ziyaret etti” paylaşımı yapıldı.

CHP kaynaklarına göre, “nezaket” ve yeni çalışma ofisi nedeniyle “hayırlı olsun” ziyaretinde güncel siyasi konuların değerlendirilirken, Özel de Kılıçdaroğlu’na Almanya seyahati ve daha önce yaptığı KKTC ve Bosna Hersek seyahatleriyle ilgili bilgi verdi. Kılıçdaroğlu da Özel’e, “Çok yoğun bir tempoda çalışmalarını sürdürüyorsunuz, ben de yakından takip ediyorum” dedi.

İkilini yerel seçimlere yönelik ittifak ve aday konularının da görüşüldüğü iddiaları ise CHP kaynaklarınca, “Bu konular görüşmede gündeme gelmedi” denilerek reddedildi.

Kılıçdaroğlu, Özel’i ofisinin kapısında karşılarken ikili, basın mensuplarına tokalaşarak poz verdi. Görüşmenin ardından herhangi bir açıklama yapılmazken Kılıçdaroğlu, Özel’i makam aracına kadar uğurladı.

Bu arada yaklaşık bir saat süren görüşmede Özel’e, CHP Ankara İl Başkanı Ümit Erkol eşlik etti.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in partisinin eski lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nu, CHP Ankara İl Başkanı Ümit Erkol ile ziyaret etmesi akıllara “aday pazarlığı mı var?” sorusunu da beraberinde getirdi. CHP kaynakları ise bu yöndeki iddiaları reddetti.

Kaynak: HABER MERKEZİ