Fenerbahçe'nin Nordsjaelland'e deplasmanda 6-1 yenildiği maçın ardından, İrfan Can Kahveci ile bir taraftar arasında gergin anlar yaşandı. İrfan Can Kahveci, maç sonunda kendisine tepki gösteren bir taraftarın yanına gitmeye çalıştı, ancak takım arkadaşları ve güvenlik görevlileri tarafından güçlükle sakinleştirildi.

Galatasaray Fenerbahçe derbisi öncesi heyecan dorukta Galatasaray Fenerbahçe derbisi öncesi heyecan dorukta

Ntvspor'un haberine göre: Olay, Right to Dream Park Stadı'nda gerçekleşti. İrfan Can Kahveci'nin sinirli bir şekilde tepki gösteren taraftara yönelmesi, takım arkadaşları ve güvenlik görevlileri tarafından önlendi. Birkaç güvenlik görevlisi de araya girerek olayın daha fazla büyümesini engelledi.

Güvenlik görevlilerinden biri, olayla ilgili olarak Danimarka'nın Ekstra Bladet gazetesine yaptığı kısa açıklamada, İrfan Can Kahveci'nin söz konusu taraftarın kendisini kızdırdığı için sinirlendiğini ifade etti.

Ayrıca, İrfan Can Kahveci'nin yanı sıra İsmail Yüksek'in de taraftarlarla gerginlik yaşadığı ve sarı lacivertli antrenörlerin genç oyuncuyu sakinleştirerek olay yerinden uzaklaştırdığı belirtildi.

Taraftarın üzerine yüreyen İrfan'a küfür yağdı

Kaynak: HABER MERKEZİ