Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal'ın, Nordsjaelland'a deplasmanda 6-1 mağlup olduktan sonra düzenlediği basın toplantısının kısa süresi ve soru almadan çıkması, Danimarka basınında eleştiri konusu oldu.

Ntvspor'un haberine göre: Maç sonrası basın toplantısının sadece bir dakika sürmesi ve soru alınmaması, Ekstra Bladet Gazetesi'nin "Tuhaf Basın Toplantısı" başlığıyla verdiği haberde eleştirildi.

Haberde "İsmail Kartal odaya girdi, mikrofonun başına oturdu ve bir dakikadan az bir süre sonra tekrar kapıdan çıktı. Tek bir soru almadan" ifadelerini kullanıldı.

Galatasaray’da derbilerin tecrübeli ismi Fernando Muslera Galatasaray’da derbilerin tecrübeli ismi Fernando Muslera

Gazete, İsmail Kartal'ın odadan hızla çıkmasını ve tercümanın 62 yaşındaki teknik direktörün sözlerini Danimarkalı gazetecilere tercüme etmeye devam ettiğini belirtti.

İsmail Kartal, basın toplantısında maçla ilgili çok fazla konuşacak bir şey olmadığını belirterek, "Çok üzgünüz, bütün taraftarlardan özür diliyoruz. Ama taraftarlarımız şunu unutmasın, evimizdeki Spartak Trnava maçında Fenerbahçe kendisine yakışanı yapacak ve gruptan çıkacak. Çok fazla söylenecek bir şey yok. Mağlup olduk. Bize yakışmadı, bütün taraftarlarımızdan ve camiamızdan özür dileriz." ifadelerini kullanmıştı.

Kaynak: HABER MERKEZİ