Haritalar incelenirken keşfedildi! Marmara’da, depremlerin batırdığı gizemli bir kayıp ada ve esrarengiz bir kale... Haritalar incelenirken keşfedildi! Marmara’da, depremlerin batırdığı gizemli bir kayıp ada ve esrarengiz bir kale...

Yeni serinin tasarımında, iPhone 15 ve 15 Pro modelleriyle aynı ekran boyutlarına sahip olacağı, ancak sadece 2 gram ağırlığında bir artış olacağı iddia ediliyor. iPhone 16'nın ağırlığı 173 gram, iPhone 16 Plus'ın ağırlığı ise 203 gram olacak. Bu yeni modeller, sırasıyla 6.1 inç ve 6.7 inç ekran boyutlarına sahip olacak.

iphone-2-4

DonanimHaber.com'da yer alan bilgilere göre, iPhone 16 ve 16 Pro modelleri, iPhone 12'ye benzer dikey kamera düzeniyle tasarlanmış bir kamera çıkıntısına sahip olacaklar. Ayrıca telefonlarda, eylem düğmesiyle birlikte yeni bir kapasitif düğme (capture button) bulunacak. Malzeme açısından, iPhone 15'in kasasından büyük ölçüde farklı olmayacaklar; aynı türde alüminyum ve mat arka cam malzemeleri kullanılacak.

iphone-3-3

Bu yeni tasarım detaylarıyla birlikte kullanıcılar, iPhone 16 ve 16 Pro modellerinin merakla beklenen özelliklerini daha yakından görmeyi sabırsızlıkla bekliyor.

Kaynak: (HABER MERKEZİ)