EFL Championship takımlarından Norwich City'nin Güney Koreli forveti Hwang Ui-jo, eski kız arkadaşının rızası olmadan cinsel ilişki sırasında görüntülerini kaydetmekle suçlanarak Güney Kore milli takımından uzaklaştırıldı.

Meksika'daki Sinaloa karteli içindeki çatışmalardan ABD sorumlu gösterildi Meksika'daki Sinaloa karteli içindeki çatışmalardan ABD sorumlu gösterildi

Skandal, Hwang Ui-jo'nun ünlü K-Pop grubu T-ARA'dan aktris ve şarkıcı Hyomin ile Mart 2023'te kamuoyuna açık bir şekilde ayrılmasının ardından ortaya çıktı.

Futbolcunun, eski kız arkadaşı olduğu iddia edilen biriyle cinsel ilişkiye girdiği videolar, Güney Kore'de internete sızdırıldı ve ardından aldatma ve hile suçlamaları geldi.

İddiaları reddeden Hwang Ui-jo, videoların kadının rızasıyla kaydedildiğini savundu. Ancak şantaj iddiaları da ortaya atıldı.

Sızdırılan videoların, Hwang ve eski kız arkadaşı arasında bir anlaşma yapıldıktan sonra çekildiği iddia edildi. Hwang Ui-jo'ya sürekli şantaj yapıldığı belirtilerek, şantajcının videoları yasadışı bir şekilde sızdırdığı ve mali taleplerde bulunduğu ifade edildi.

İddiaların hala soruşturma aşamasında olduğu ve polis soruşturması tamamlanana kadar Hwang Ui-jo'nun milli takıma seçilmeyeceği bildirildi.

Kaynak: HABER MERKEZİ