Gelinim Mutfakta’da haftanın finalinde 10 altın bileziği kazanmak için yarışan gelinler, haftanın ilk 3 gününe ve son 2 gününe göre ayrı ayrı değerlendirildi. Hilal’in diskalifiye olması sebebiyle, haftanın ilk 3 gününe göre 5 altın bileziği Yeşim kazandı. Haftanın son 2 gününe göre ise 5 altın bileziği Aleyna kazandı. Böylece haftanın birincisi Yeşim ve Aleyna oldu.

BU HAFTA ELEME YAŞANMADI

Gelinim Mutfakta’da haftanın finalinde Nursel Engin, iki gelin adayının birden eleneceğini söylemişti. Ancak yarışmada beklenmedik bir durum yaşandı ve bu hafta eleme gerçekleşmedi. Yarışmacılar, gelecek hafta yarışmaya devam edecek.

Dünyanın en güçlü hava kuvvetleri açıklandı! Türkiye o ülkeleri geride bıraktı: İşte dünyanın en güçlü hava kuvvetleri! Dünyanın en güçlü hava kuvvetleri açıklandı! Türkiye o ülkeleri geride bıraktı: İşte dünyanın en güçlü hava kuvvetleri!

ÇEYREK ALTINI YEŞİM KAZANDI

Gelinim Mutfakta’da bugün çeyrek altını kazanmak için yarışan gelinler, kayınvalidelerin puanlaması sonucunda sıralamayı belirledi. Günün birincisi olan Yeşim çeyrek altının kazananı oldu. Hafta puanlamasında ise birinci 21 puanla Yeşim olurken, ikinci sırada 20 puanla Aleyna yer aldı. Tuğba 9 puanla üçüncü, Gizem ise 1 puanla sonuncu oldu. Gizem, kekinin rengini ayarlayamadığı ve tabağından dut sapı çıktığı için iki kez eksi iki ceza puanı aldı. Tuğba ise sosu olmadığı için eksi iki ceza puanı aldı.

Kaynak: (HABER MERKEZİ)