Galatasaray 2023-24 sezonu kadro planlaması dahilinde Nicolo Zaniolo’yu 22.5 milyon euroluk şarta bağlı zorunlu satın alma opsiyonuyla Aston Villa’ya kiralık vermişti. Ancak İtalyan oyuncu, Aston Villa ile tüm kulvarlarda 16 maça çıktı ve skor katkısı veremedi. Zaniolo’nun Aston Villa’da kalması için belirlenen şartların ne olduğu bilinmiyor ancak gol atamaması Galatasaray’ın gelir beklentisini düşürüyor.

Ekran görüntüsü 2023-12-09 125520

Sakaryaspor başkanı Gökhan İn darp edildi: Duyuyor musun beni? Sakaryaspor başkanı Gökhan İn darp edildi: Duyuyor musun beni?

Yunus Akgün Leicester City’de sadece 2 asist yaptı

Galatasaray’ın bir diğer kiralık oyuncusu Yunus Akgün ise 9 milyon euroluk yine şarta bağlı zorunlu satın alma opsiyonuyla Leicester City’nin yolunu tutmuştu. Genç oyuncu, çıktığı toplam 11 maçta 2 asistlik istatistik yakaladı. Yunus Akgün’ün Leicester City’de kalması için belirlenen şartların ne olduğu bilinmiyor ancak 2 asistlik performansı Galatasaray’ın gelir beklentisini karşılamıyor.

Ekran görüntüsü 2023-12-09 125601

Galatasaray’ın planları sekteye uğrayabilir

Öte yandan Sabah’ın haberine göre henüz yeni takımlarında gol sevinci yaşayamayan iki oyuncunun Sarı-Kırmızılılara dönme ihtimali de yok değil. Zaniolo ve Yunus Akgün’den ciddi bir gelir bekleyen Galatasaray’ın böyle bir durumda planları sekteye uğrayabilir. Galatasaray’ın kiralık oyuncuları Zaniolo ve Yunus Akgün’den beklediği gelir tehlikede.

Kaynak: HABER MERKEZİ