Breivik’in menajeri Solbakken, önceki akşam İstanbul’a geldi. Solbakken’in sadece Breivik için Türkiye’de olmadığı, başka oyuncuların da transferi için görüşmeler yaptığı belirtildi. Ancak Galatasaray yönetimi, bu hafta Solbakken’le bir araya gelerek Breivik’in transferi konusunda somut adımlar atacak. Sarı-kırmızılılar, Molde’den Breivik’in bonservisini almak için 4 milyon Euro’yu gözden çıkardı. Breivik’in Türkiye’den Galatasaray dışında da talipleri olduğu iddia edildi.

Haritalar incelenirken keşfedildi! Marmara’da, depremlerin batırdığı gizemli bir kayıp ada ve esrarengiz bir kale... Haritalar incelenirken keşfedildi! Marmara’da, depremlerin batırdığı gizemli bir kayıp ada ve esrarengiz bir kale...

BREİVİK, BU SEZON PARLADI

23 yaşındaki Breivik, bu sezon Molde formasıyla gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çekti. Norveç Ligi’nde 26 maçta 7 gol 6 asist, Norveç Kupası’nda 6 maçta 3 gol 2 asist, Şampiyonlar Ligi elemelerinde 6 maçta 2 asist, Avrupa Ligi’nde ise 4 maçta 2 gol kaydeden Breivik, toplamda 42 maçta 12 gol 10 asistlik bir istatistik yakaladı. Breivik, 6, 8 ve 10 numara pozisyonlarında oynayabildiği gibi, bu sezon stoperde de görev yaptı. Güçlü fiziği, tekniği ve temposuyla fark yaratan Breivik, Galatasaray’ın aradığı oyuncu profiline uyuyor.

Kaynak: (HABER MERKEZİ)