Galatasaray, Ankaragücü karşısında etkili bir oyun ortaya koydu ancak rakip kaleci Bahadır Güngördü’ye takıldı. İlk yarıda 14 şut çeken Galatasaray, bunların 6’sında Bahadır Güngördü’nün kurtarışlarıyla karşılaştı. Özellikle Icardi ve Zaha’nın şutlarını çıkaran Bahadır Güngördü, ikinci yarıda da performansını sürdürdü.

AW042517_08

ANKARAGÜCÜ’NDEN SÜRPRİZ GOL

Ankaragücü, ikinci yarıda Galatasaray’ı şaşırtan bir gol buldu. 48. dakikada Efkan Bekiroğlu’nun pasında Renaldo Cephas, kaleci Muslera’yı avlayarak takımını 1-0 öne geçirdi. Bu gol, Ankaragücü’nün maçtaki tek isabetli şutuydu.

ZAHA’DAN CEVAP GECİKMEDİ

Galatasaray, Ankaragücü’nün golüne 8 dakika sonra cevap verdi. 56. dakikada ceza sahası içinde topla buluşan Wilfried Zaha, sağ ayağıyla yaptığı sert vuruşla Bahadır Güngördü’yü geçmeyi başardı. Zaha, Ankaragücü maçında ilk defa ilk 11'de başladı

AW042517_04

Trabzonspor sahasında Kayserispor’la 2-2 berabere kaldı Trabzonspor sahasında Kayserispor’la 2-2 berabere kaldı

BOEY’İN GOLÜ VAR’DAN GELDİ

Galatasaray, 69. dakikada öne geçti. Tete’nin pasında ceza sahası içinde topla buluşan Sacha Boey, kaleci Bahadır Güngördü’yü de çalımlayarak topu aşırttı. Top, kale çizgisini geçmeden Hayrullah tarafından uzaklaştırıldı. Ancak hakem Volkan Bayarslan, VAR’dan gelen uyarı üzerine topun çizgiyi geçtiğini belirterek golü verdi. Boey, bu golle Galatasaray formasıyla ilk golünü attı.

Kaynak: (İHA)