Olay, saat 16.30 sıralarında Halkapınar istasyonunda meydana geldi. Yürüyen merdivende yukarı çıkan bir kadın, dengesini kaybederek arkasındaki vatandaşlara çarptı. Bu sırada yürüyen merdivenin aşırı yüklendiği ve ters yönde hareket etmeye başladığı iddia edildi. Merdivende bulunan 7 kişi, yere düşerek yaralandı.

İzmir'de suç örgütüne yönelik operasyonda yakalanan 5 kişi tutuklandı İzmir'de suç örgütüne yönelik operasyonda yakalanan 5 kişi tutuklandı

YARALILAR HASTANEYE SEVK EDİLDİ

Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Polis ekipleri, güvenlik önlemleri alarak yürüyen merdiveni kullanıma kapattı. Sağlık ekipleri ise yaralılara ilk müdahaleyi olay yerinde yaptı. Yaralıların durumlarının iyi olduğu belirtildi. Yaralılar, ambulanslarla çevredeki hastanelere götürüldü.

OLAY ANI KAMERADA

Yürüyen merdivende yaşanan kaza, bir vatandaş tarafından cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Görüntülerde, yürüyen merdivenin ters yönde hareket ettiği ve vatandaşların yere düştüğü görülüyor. Olayın ardından yaşanan panik ve karmaşa da kameraya yansıyor.

Kaynak: (İHA)