Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp

Fenerbahçe’de 2 sevinç, 2 üzüntü!

Fenerbahçe’de Ederson ve Oosterwolde’nin Antalya deplasmanında ilk 11’de yer almasının mutluluğu kısa sürdü.

Fenerbahçe’de Ederson ve Oosterwolde'nin Antalya deplasmanında ilk 11’de yer almasının

Kasımpaşa maçından ağır hasarla çıkan sarı-lacivertlilerde, söz konusu karşılaşmada sakatlanan Oosterwolde ve Ederson büyük bir özveri göstererek Antalya’da ilk 11’de sahaya çıktı. Kasımpaşa maçında yaşadığı sakatlık nedeniyle 40. dakikada oyundan çıkan Oosterwolde’nin sağ kasık bölgesinde, Ederson’un ise sol arka adalesinde zorlanma tespit edilmişti. Her iki oyuncunun da 10-14 gün sahalardan uzak kalması bekleniyordu.

Nottingham Forest maçını kaçıran ancak takımla birlikte Antalya’ya gelen iki futbolcu, teknik heyetle görüşerek takımı yalnız bırakmak istemediklerini iletti ve Akdeniz ekibine karşı mücadeleye ilk 11’de başladı.

Ballet düşerken Semedo’yu sakatladı

Sakatlıklar nedeniyle Edson Alvarez, Milan Skriniar, Anderson Talisca ve Çağlar Söyüncü’yü Antalya kafilesine dahil etmeyen Fenerbahçe’ye dün iki kötü haber daha geldi.

Önce kulüpten saat 18.55’te yapılan açıklamada teknik direktör Domenico Tedesco’nun viral enfeksiyon ve yüksek ateş sebebiyle müşahede altına alındığı, bu nedenle Antalyaspor karşılaşmasında takımın başında yer alamayacağı duyuruldu.

Ardından karşılaşmaya ilk 11’de başlayan Nelson Semedo’dan ikinci şok geldi. Portekizli futbolcu, 20. dakikada yaşadığı talihsiz pozisyonda Antalyasporlu futbolcu Ballet’in üzerine düşmesi sonucu sakatlandı. Oyuna devam edemeyen Semedo, yerini Mert Müldür’e bırakmak zorunda kaldı.