Camide abdest aldıktan sonra para dolu ceketini unuttu: Hırsızlar çaldı Camide abdest aldıktan sonra para dolu ceketini unuttu: Hırsızlar çaldı

Olay, 17 Ekim Salı günü saat 14.00 sıralarında Fatih Yedikule’de meydana geldi. Mağazaya gelen bir kadın, yanındaki 3 yaşındaki erkek çocuğuna eşofman takımı aldı. Kadın, çocuğa kıyafeti giydirmeye çalışırken sinirlendi ve çocuğa şiddet gösterdi. Kadın, önce çocuğun yüzüne vurdu sonra da havaya kaldırıp yere fırlattı.

MAĞAZA SAHİBİ ŞİKAYETÇİ OLDU

Çocuğun ağladığını duyan mağaza çalışanları, güvenlik kamerasını kontrol etti. Görüntüleri izleyen çalışanlar, küçük çocuğun şiddete maruz kaldığını gördü. Durumu polise ve Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı’na bildiren mağaza sahibi Emrullah Bulgan, kadının ertesi gün tehditler savurduğunu söyledi.

Bulgan, “Çocuk 3 yaşında, o darbeleri kaldıracak yapıda değil. Çocuğun kafası bir yere vursa çocuk ölecek. Benim düşüncem bir anne kalkıp çocuğuna bunu yapmaz. Belki bakıcısı olabilir. Annesiyse de babasının bunlardan haberi olduğunu zannetmiyorum. Gereğinin yapılmasını bekliyorum” dedi.

Kadının kimliği ve çocukla ilişkisi henüz belirlenemezken, yetkililer olayla ilgili soruşturma başlattı.

Kaynak: (İHA)