Bolu Dağı Tüneli’nin Ankara-İstanbul istikameti kullanıma açıldı Bolu Dağı Tüneli’nin Ankara-İstanbul istikameti kullanıma açıldı

Olay, Fatih Binbirdirek Mahallesi Dizdariye Yokuşu Sokak’ta meydana geldi. 3 katlı metruk binanın bir bölümü yoğun yağış nedeniyle çöktü. Çevredeki vatandaşlar durumu itfaiye, polis ve Fatih Belediyesi’ne bildirdi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri, binada mahsur kalan olup olmadığını arama kurtarma köpeğiyle kontrol etti. Polis ekipleri çevrede güvenlik önlemi alırken, belediye ekipleri de yola savrulan parçaları temizledi. Binada yaşayan kimsenin olmadığı tespit edildi.

“DEPREM OLUYOR ZANNETTİK”

Olayla ilgili konuşan esnaf Cüneyt Durak, şunları söyledi: “Deprem oluyor zannettik. Dışarıya fırladığımızda her yer toz içindeydi. Herkes koşturmaya başlamıştı. Ne olduğunu anlayamadık daha sonradan aklımıza geldi. Buranın eski bina olduğunu biliyorduk etrafı da kapalıydı. Oranın yıkıldığı hemen aklımıza geldi. Öyle de oldu. Allah’tan geç saatte oldu da kimse yoktu bu saatte tek şansımız o oldu. Kimseye bir şey olduğunu zannetmiyoruz. Daha sonra yetkililere haber verdik itfaiye polis ve ambulans ekipleri geldi. Belediye zaten buradaydı.”

Kaynak: İHA