O an yeniden doğdu
İki ay önce dünyaya gelen Adem Gökdere'nin sürekli ağlaması yüzünden ailesi ne yapacağını şaşırdı. Bebeğin arka bacak kısmında bir kızarıklık fark eden anne, Adem'i böcek ısırdığını sandı. Ancak sonraki gün aynı yerde demir parçası görünce şaşırtıcı gerçeği fark etti.
Bebeğin bacağına saplanmış halde bulunan yaklaşık 4 santimlik iğne parçası olduğu görüldü. Baba Ümit Gökdere, bebeğin bacağında kalan enjeksiyon iğnesini çıkarttı. Baba Ümit Gökdere yaşadıklarını anlatırken, 'O an yeniden doğdu gibi' dedi.
Sabah gazetesi'nin haberine göre, baba Ümit Gökdere; "Çocuğum iki ay önce Devlet Hastanesi'nde dünyaya geldi. Daha sonra bizi tabucu ettiler. Rutin aşıları için 14 Kasım Mahallesi'nde bulunan sağlık ocağına götürdük. Çocuk sürekli rahatsız olup ağlıyordu. Çocuğun gazı olduğundan dolayı sürekli ağlıyor sandık. İki gün önce bir kızarıklık fark ettik. Sinek veya her hangi bir haşare böceğinin ısırdığını sandık ve önemsemedik. Dün annesi demir parçası fark etti. Baktığımızda iğne olduğu fark ettik. İğneyi dikkatli bir şekilde çıkardım. O andan sonra bebeğimiz sanki yeniden doğdu. 2 ay o iğnenin acısına katlanmış" açıklaması yaptı.
Hukuk mücadelesi başlatıldı
Baba Gökdere, "O iğne yetişkinlere yapılan enjeksiyonun iğnesi. Muhtemelen ya hastanede yada sağlık ocağında iğne yaparken kırılmış ve bebeğin içinde kalmış. İğneyi çıkarıp Devlet Hastanesine götürdük. Oradaki doktorlar müdahalede bu iğnenin bu türlü çocuklara uygun olmadığını söylediler. Biz çocuğumuzun filmleri çektirdik, detaylı kontrol için Erzurum Atatürk Üniversitesi Hastanesine götüreceğiz. Burada ihmali olanlar hakkında suç duyurusunda bulunacağım" diyerek sözlerini sonlandırdı. (HABER MERKEZİ)