Marsilya'dan Fenerbahçe'ye transfer olan Milli futbolcu Cengiz Ünder, FB TV'ye açıklamalarda bulundu.. Çok iyi bir kadroya sahip olduklarını altını çizen Ünder, en yetenekli olarak gördüğü Türk futbolcunun İrfan Can Kahveci olduğunu söyledi

Cengiz Ünder'in açıklamaları şöyle:

Kaybetmeyi sevmiyorum

Şu ana kadar herşeyin güzel gittiğini belirten Cengiz Ünder, 'Burada olmaktan keyif alıyorum. Her şey güzel gidiyor. Sürekli maç olmasını ve sürekli oynamak istiyorum' dedi. Çok hırslı bir yapısının olduğunu da belirten Ünder 'Genelde oyun oynamaya başladığım zaman çok hırslıyım. Kimse kaybetmeyi sevmiyor. Çok çabuk sinirleniyorum. Sahada da öyleyim. Saha dışındaki oyunlarda da öyleyim. Kaybedince hemen sinirleniyorum. O yüzden her oyunda %100’ümü vermeye çalışıyorum. Kazanmak istiyorum.' diye konuştu.

Umarım finale kadar gideriz!

Cengiz Ünder, "Konferans Ligi’nde 5’te 5 yaptık. Daha önce Marsilya’da oynadığım için biliyorum. Konferans Ligi’nde yarı finale kadar gitmiştik. Umarım bu takımla finale kadar gideriz. Kadro kalitemiz çok iyi. Sonunu düşünmeden maç maç gitmek daha doğru. Ligle birlikte çok sayıda maç yapacağız. Sonuna kadar götüreceğimize inanıyorum." dedi.

En yetenekli Türk futbolcu İrfan Can Kahveci

İrfan Can Kahveci çok yakın arkadaşı olduğunu belirten Cengiz Ünder, ''Her gün birlikteyiz. Tesisten gitsek bile sürekli konuşuyoruz. Onunla aynı takımda olmaktan dolayı çok mutluyum. Kalbi çok temiz, çok yetenekli zaten burada daha önce de söylediğim gibi yurt dışında oynarken bana Türkiye liginde en yetenekli Türk sorulduğu zaman her zaman İrfan’ı söylerdim. Çok iyi başlangıç yaptı onun adına çok mutluyum. Umarım böyle devam eder." diye konuştu. (HABER MERKEZİ)

Editör: Mehmet Köşker