Bursa'da iftar vaktinde meydana gelen olayda, çok sayıda başıboş sokak köpeğinin saldırısına uğrayan bir adam ölümden döndü. 46 yaşındaki 2 çocuk babası olan Mesut Karagözoğlu'nun çenesi kırıldı, kulağına 30 dikiş atıldı ve elleri parçalandı.

Karagözoğlu, plastik cerrahide ameliyata alınacak ve 1,5 ay boyunca pipetle beslenecek. Saldırı sırasında 10 yaşındaki oğlu son anda kaçarak kurtulurken, köpeklerin acımasız saldırısı ve yere yatırdığı adamın durumu güvenlik kamerasına yansıdı. Olayı gören bir arkadaşı, sürekli klakson çalarak Karagözoğlu'nu köpeklerin saldırısından kurtardı.

Bursa'nın Nilüfer ilçesine bağlı Demirci Mahallesi'nde, iftar saatinde pide almak için oğluyla birlikte dışarı çıkan Mesut Karagözoğlu, cadde üzerinde ilerlerken beklenmedik bir kabusla karşılaştı. Yol kenarında toplanan başıboş köpeklerin ansızın saldırısına uğradı. Kendisini korumak için oğlunu iten Karagözoğlu, köpeklerin hiddetli saldırısına maruz kaldı. Arkadaşı ise hızla yaklaşan bir araçla kurtarıcı bir hamle yaparak, klakson çalıp köpekleri uzaklaştırdı ve yaralı adamı hastaneye yetiştirdi.

Hastanede yapılan incelemeler sonucunda, Karagözoğlu'nun ciddi yaralar aldığı belirlendi. Çenesi kırılan, elleri ve vücudu ciddi şekilde yaralanan Karagözoğlu'nun kulağına da 30 dikiş atıldı. Doktorların müdahalesiyle hayata dönen Karagözoğlu'nun ve oğlunun yaşadığı dehşet anları ise güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı.

Şimdi ise Karagözoğlu, çenesindeki kırık ve vücudundaki yaralar nedeniyle bir dizi ameliyat geçirmesi gerekiyor. Bir süre sıvı ve pipetle beslenecek olan yaralı adam, uzun bir iyileşme süreciyle karşı karşıya.

Baba Karagözoğlu, dehşet dolu anları şöyle anlattı: “Bir arkadaşım iftara davet etmişti. Ben de 10 yaşındaki oğlumla beraber, iftara gitmeden önce pide almak için yola çıktım. Caddenin karşısında bir sürü halinde köpekler olduğunu fark ettim. Aniden köpekler oğlumun üzerine yöneldiği an, hızla oğlumu kenara ittim. Köpekler benim üzerime saldırdı. Çenem kırıldı, kulağım ve elim parçalandı. Şimdi ameliyat olmam gerekiyor. Birkaç ay boyunca sıvı beslenmem gerekecek. İki çocuğum olduğunu düşünüyorum, eğer bana bir şey olsaydı... Bunun hesabını kim verecekti? Yetkililerden bu konuya el atmalarını istiyorum.”

                            

Kaynak: İHA