Armağan Uzun, yıllar önce katıldığı Popstar yarışmasıyla geniş bir hayran kitlesine ulaşmış ve jüri üyesi Bülent Ersoy ile yaptığı evlilikle magazin basınında geniş bir yankı uyandırmıştı. Ancak Uzun, sonraki yıllarda gözlerden uzak bir hayat sürdürdü ve müziğe ara verdi.

Mütevazi bir hayat

Armağan Uzun, son dönemde mütevazi bir hayat yaşamaya başladı. Özellikle sahne performanslarının ardından kır düğünleri için mekan açmıştı. Ancak müziğe ara verdi ve farklı bir kariyere yöneldi.

Kurtlar Vadisi'nin Kılıç'ının son halini görenler tanıyamadı! Atilla Olgaç değişimiyle hayrete düşürüyor... Kurtlar Vadisi'nin Kılıç'ının son halini görenler tanıyamadı! Atilla Olgaç değişimiyle hayrete düşürüyor...

Ticaret ve asansör işi

Armağan Uzun, müziğe ara verdikten sonra ticarete atıldı. Özellikle asansör işiyle ilgilenmeye başlayan Uzun, İzmir Torbalı'da yaşamını sürdürüyor. Bu kariyer değişikliği, magazin dünyasında sürpriz bir gelişme olarak karşılandı.

uzun 2

Beyazlayan saçlarıyla dikkat çekti

Uzun'un müzik kariyerine ara verip asansör işine girmesi kadar, beyazlayan saçları da dikkat çekti. Saç rengindeki bu değişiklik, onun geçirdiği değişimi simgeliyor olabilir.

Armağan Uzun'un Bülent Ersoy ile yaşadığı evlilik ve sonraki yıllardaki kariyer tercihleri, onun magazin dünyasındaki ilginç hikayesini oluşturuyor.

Kaynak: (HABER MERKEZİ)