Astrolojik inançlar giderek popüler hale gelirken, burçların insanların hayatlarına etki ettiği yönündeki araştırmalar, ilgi çekmeye devam ediyor. Ancak, her bireyin kişisel deneyimleri ve tercihleri, bu tür genellemelerin her zaman geçerli olmadığı da bir gerçek. Son zamanlarda yapılan bir araştırma, toplumda en az tercih edilen üç burcu belirledi.

İşte o burçlar;

Yapılan araştırmaya göre, toplumda en az tercih edilen üç burcun başında İkizler burcu geliyor. İkizler burcuna sahip bireyler, genellikle enerjik ve eğlenceli yapılarıyla dikkat çekseler de, genel olarak ikiyüzlü, kararsız ve sürekli konuşan olarak algılanıyorlar. Değişken kararları ve ruh halleri çevrelerinde yorucu bir etki yaratabiliyor.

ikizlerr

İkinci sırada Akrep burcu bulunuyor. Akrep burçları, genellikle kindar, sinsi, kaprisli ve inatçı olarak değerlendiriliyor. Aslında başarılı ve yardımsever olmalarına rağmen, hırsları ve kıskanç yapıları nedeniyle toplumda sevilmez bir konumda yer alıyorlar. Bu özellikleri, onları anlaşılması zor ve karmaşık kılabilir.

akrep-jvy6

Üçüncü sırada ise Başak burcu yer alıyor. Detaycı ve titiz olan Başak burçları, arkadaş çevrelerinde aranan özellikler olsa da, yakın çevrelerinde can sıkıcı olarak görülebiliyorlar. Mükemmeliyetçi tavırları ve her şeyin eksiksiz olmasını istemeleri, eleştirel bir tutum sergilemelerine neden oluyor ve bu da birçok insan tarafından sevilmezlikle karşılanabilir.

Ankara'da "19 Eylül Gaziler Günü" etkinliği düzenlendi Ankara'da "19 Eylül Gaziler Günü" etkinliği düzenlendi

başak-burcu-ve-doğal-taşlar-.jpeg

Kaynak: HABER MERKEZİ