Fenerbahçe'de teknik direktörlük için İsmail Kartal ile anlaşmaya varıldığı konuşuluyor. Kartal’ın Hac dönüşü Başkan Ali Koç ile görüştükten sonra resmi imzayı atacağı belirtiliyor.

YERLİ HOCAYI İŞARET ETMİŞTİ

Jorge Jesus’ın ardından teknik direktör arayışını sürdüren Fenerbahçe’de Başkan Ali Koç, ligimizi ve kulübü iyi bilen yerli bir hoca ile çalışacaklarını açıklamıştı. Bir ara Abdullah Avcı ile de görüşen Ali Koç’un son olarak İsmail Kartal’da karar kıldığı öne sürüldü.

YENİDEN GÖREVE GELİYOR

Anlaşma sağlanırsa İsmail Kartal’ın Fenerbahçe’de üçüncü dönemi başlayacak. Başkan Ali Koç'un yeni sezonda takımı deneyimli hocaya emanet edeceği öne sürüldü.

PERŞEMBE GÜNÜ İSTANBUL'DA OLACAK

Hac için Arabistan'da bulunan İsmail Kartal, perşembe günü İstanbul'da olacak. Deneyimli hocanın daha sonra Ali Koç ile gerçekleştireceği görüşmenin ardından sarı-lacivertli kulübe resmi imzayı atması bekleniyor. (HABER MERKEZİ)

Editör: Ali Aydın