Mütefekkir Abdurrahman Dilipak’ın RT ettiği tivit, 4 milyondan fazla görüntüleme aldı, fakat X (eski adı Twitter) TT listesine almadığı gibi, görüntüleme sayısını daha sonra 3 milyona çektiği ileri sürüldü.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın BM Genel Kurulu için gittiği ABD’de, Türk evinde Habatçılar ve Yahudi lobisi temsilcileri ile görüşmeden önce Elon Musk ile görüşmüş ve Musk’u TeknoFest’e davet etmişti. Musk’ta geleceğini açıklamıştı. Dilipak da “Gelirken NeuraLink Nano Chiplerini de getirecek misin” diye sormuştu.

Konuyla ilgili açıklama yapan Dilipak’ın 29 Eylül’de RT ettiği video 4 milyonun üzerinde görüntüleme aldı. Birkaç bin görüntülemeler bile TT listesinde yer alırken bu tivit TT edilmedi. Bir gün sonra görüntüleme sayısı 3.3 milyona düşürüldü. Oysa bu tivitin altında 7912 cevap verilmişti, 8148 kez RT edilmiş ve 27.800 beğeni almıştı.

 X İLE BAŞI BELADA!

Öte yandan Musk’ın sahibi olduğu X sosyal medya platformu, Dilipak’ın hesabındaki takipçi sayısını 2020 başında beri 965.000 seviyesinde sabit tuttuğu ve her bin artışa erişmeden 965.000 seviyesine geri çektiği de Dilipak'ın konuyla ilgili iddiaları arasında.

Eylül başında Dilipak’ın 666 sayısının Yuhanna vahyi ve Şeytan ile ilgili açıklama yapan Twitinden sonra birkaç gün içinde takipçi sayısı 966.666’ya yükseltildi. Takipçi sayısı da bugünkü seviye olan 969.000 seviyesine çıkarıldı.

969 bin seviyesinin üzerinden 189’a kadar yükselen takipçi seviyesi yeniden 118 seviyesine kadar geri çekilip, takipçi seviyesi 969.100 seviyesinde sabit tutuluyor.

Dilipak 2011’den beri X’in mavi tikli aktif kullanıcısı. Bugüne kadar X’de 100.000’den fazla paylaşım yapmış.

Dünyanın en güçlü hava kuvvetleri açıklandı! Türkiye o ülkeleri geride bıraktı: İşte dünyanın en güçlü hava kuvvetleri! Dünyanın en güçlü hava kuvvetleri açıklandı! Türkiye o ülkeleri geride bıraktı: İşte dünyanın en güçlü hava kuvvetleri!

GOOGLE VE YOUTUBE İLE DE BAŞI DERTTE OLAN DİLİPAK DAVA AÇMAYA HAZIRLANIYOR

Dilipak hakkında bir yıl öncesine kadar Google’da 4 milyondan fazla konu başlığı, daha önce 1.4 milyon seviyesine çekilmişti. Bugün ise bu sayı 689.000’e kadar düşürülmüş durumda. Siyonizm, LGBT, Aşı,  GlobalReset, İstanbul Sözleşmesi, Lanzarotte gibi konularda yazıp söyledikleri büyük ölçüde sansürlenirken, bir çoğunun altına bu konuda “Daha gerçekçi bilgi yorumları DSÖ ve Sağlık Bakanlığı sayfasından alınabileceği" notu düşülmüştü.

YouTube de, aynı şekilde, önce Dilipak’a arkası arkasına uyarı cezası verildi, reklam gelirleri kesildi. Birçok videosuna erişim engellendi ve yine aynı şekilde abone sayısı donduruldu.

Dilipak kendine engelleme yapan sosyal medya ağlarına dava açmaya hazırlanıyor. Dilipak bu konuda “Önceliği YouTube, Google ve X’de olacak” diyor. Dilipak daha önce de YouTube ihtarname göndermiş fakat yanıt alamamıştı.

Kaynak: (HABER MERKEZİ)