Wanda Nara, daha önce rahatsızlığı sebebiyle hastaneye kaldırılmıştı ve yapılan tetkikler sonucunda bazı değerlerinin kötü çıktığını bildirmişti.

Wanda Nara Icardi

Ntvspor'un haberine göre; Wanda Nara, o dönem hastalığıyla ilgili detay vermeyi tercih etmemişti ancak son zamanlarda konuyla ilgili bir kez daha konuştu.

Wanda Icardi-1

Wanda Nara, rahatsızlığıyla ilgili olarak, "Bu çok uzun bir süreç. Belki de ömür boyu sürebilecek bir şey. Biz de bu sürecin içerisindeyiz" şeklinde ifadeler kullandı.

Wanda-5

Sivasspor Konyaspor'u Rey Manaj'la avladı Sivasspor Konyaspor'u Rey Manaj'la avladı

Wanda Nara, Gente dergisine yaptığı açıklamada, maddi konulara önem verdiğini vurgulayarak, "Beş çocuk annesiyim. Yaptığımız yatırımların değerini biliyorum ve çocuklarımın ileride bu yatırımlar için bana minnettar olacaklarına inanıyorum" dedi.

Wanda Nara 2-2

Mauro Icardi'den övgüyle bahseden ve Arjantinli yıldızın aileye çok önem veren biri olduğunu aktaran Wanda Nara sözlerini şöyle tamamladı:

Wanda Nara 6-1

"Benim kadar aileye önem veren birini bulmuş olmam büyük şans. Bugün bu pek mümkün olmuyor. Umarım çocuklarım da Icardi gibi bir hayat arkadaşı bulurlar, özellikle de kızlarım. Onlara eşlik edecek birini bulmalarını istiyorum çünkü bugünlerde bu çok zor. İnsanlar artık kimseye bağlanmak istemiyor."

Kaynak: HABER MERKEZİ