Galatasaray Başkan Yardımcısı Niyazi Yelkencioğlu, iddia edilen Merkez Hakem Kurulu toplantısına ait olduğu iddia edilen görüntülerle ilgili açıklamalarda bulundu. Yelkencioğlu'nun ifadelerini sosyal medya hesabından paylaştı.

Galatasaray-Antalya maçı hakemi Abdülkadir Bitigen'in olay diyaloğu-İzle Galatasaray-Antalya maçı hakemi Abdülkadir Bitigen'in olay diyaloğu-İzle

Galatasaray’da beklenmedik kriz: Yıldız oyuncu ayrılmak istiyor Galatasaray’da beklenmedik kriz: Yıldız oyuncu ayrılmak istiyor

Galatasaray ile HDİ Sigorta arasında yapılan sponsorluk anlaşmasının imza töreninde konuşan Galatasaray Kulübü Başkan Yardımcısı Niyazi Yelkencioğlu, gündemdeki konulara değindi.

Galatasaray, Yelkencioğlu'nun açıklamalarını "Fenerbahçe'nin, TFF'de nasıl bir yapılanması var?" başlığıyla duyurdu.

“Öncelikle bu konuyla ilgili kulübümüz daha detaylı bir açıklama yapacaktır. Amerika merkezli isimsiz bir hesaptan, konuşmaların önü ve arkası kesilerek bazı görüntülerin yayınlanması çok manidar.

Bu görüntüler o merciye nasıl ulaştı, nasıl kaydedildi? Onu merak ediyoruz. 13 Mart’ta Ali Koç’un bahsettiği görüntüler kendisine nasıl ulaştı? Fenerbahçe’nin, TFF’de nasıl bir yapılanması var? Bunlar aklımızdaki soru işaretleri.

Aynı hafta Fenerbahçe-Kasımpaşa maçındaki penaltı pozisyonuyla ilgili Hugh Dallas’ın yorumları, Ali Koç’ta varsa ve bizimle paylaşırsa seviniriz. Çünkü bizim maçla ilgili kısmı cımbızla çıkarıyorlar ama kendi maçlarında çok şaibeli pozisyonlar var onlarla ilgili konuşmalar maalesef meydana çıkmıyor. Bunlarla ilgili merakımız var. En kısa sürede ortaya çıkacağını tahmin ediyorum.”

Kaynak: HABER MERKEZİ