Ünlü sanatçı Ebru Gündeş'in geçtiğimiz haftalarda yaptığı iş insanı Murat Özdemir ile Dubai'de evliliği magazin gündemine jet hızıyla düşmüştü.

Ebru Gündeş’in evliliğini duyuran ünlü ses sanatçısı ve magazin gazetecisi Onur Akay, internet sitesinde yayımladığı yazısında ise Ebru Gündeş’in 4,5 aylık hamile olduğunu “kesin olarak doğrulattım, kesin olarak söylüyorum” diyerek açıkladı.

Ebru Gündeş-2

Bahar dizisinin Evren’i Buğra Gülsoy’un oğlu Cem ilgi odağı oldu! Altın saçlı Cem bakın kime benziyor! Bahar dizisinin Evren’i Buğra Gülsoy’un oğlu Cem ilgi odağı oldu! Altın saçlı Cem bakın kime benziyor!

“ÜNLÜ İSİMDEN DOĞRULATTIM”

Ebru Gündeş’in hamile olduğu öğrenilince, çiftin önce imam nikâhı yaptığını ifade eden Onur Akay, konuyla ilgili şunları kaleme aldı:

“Biliyorsunuz Ebru Gündeş, geçtiğimiz Şubat ayında Murat Özdemir’le evlenmişti. Evlendiğini usta gazeteci Bilal Özcan’ın canlı yayınında duyurmuştum. Aslında Ebru ve eşi, 20 Nisan Cumartesi günü için nikâh tarihi almıştı. Çiftin nikâh ve düğün yemeğine davetli olan yakın dostlarından bazıları, Dubai için uçak biletlerini bile o tarihe göre ayarlamış ve erken almıştı. Ancak nikâh tarihi öne alınınca davetlilerden çok kişi uçak biletlerini değiştirdi ve hatta tarih değiştiği için davetlilerden gidemeyenler bile oldu. Ebru’nun evlendiğini de o gidemeyenler arasında olan bir davetliden öğrenmiştim.

6 yıldır aynı yastığa baş koyuyorlar! Ateş Kuşları’nın Seyfi’si Mustafa Kırantepe’nin eşi de oyuncu çıktı! 6 yıldır aynı yastığa baş koyuyorlar! Ateş Kuşları’nın Seyfi’si Mustafa Kırantepe’nin eşi de oyuncu çıktı!

0X0 Bunu Bircogumuz Bilmiyorduk Ebru Gundesin Gorusmeyi Reddettigi Kiz Kardesi Yillar Sonra Ortaya Cikti 1700227241760

Ünlü sanatçı Sibel Can’ın eski kayınvalidesi bakın hangi Yeşilçam yıldızı çıktı! Şok olacaksınız... Ünlü sanatçı Sibel Can’ın eski kayınvalidesi bakın hangi Yeşilçam yıldızı çıktı! Şok olacaksınız...

O kişi, daha sonra bana Ebru Gündeş’in hamile olduğu öğrenilince nikâh tarihinin öne alındığını da söylemişti. Bende hamile olduğu yönündeki iddiaları, kaynağın çok sağlam olduğunu ifade ederek Bilal Özcan’ın canlı yayınında duyurmuştum. Şimdi ise Ebru Gündeş’le de görüştüğünü bildiğim ünlü bir isimden, Ebru’nun hamile olduğu yönündeki bu iddiayı kesin olarak doğrulattım. Ebru Gündeş’in hamile olduğu öğrenilince, çift hemen nikâh tarihini öne almış. Benim duyurduğum tarihte ise hemen imam nikâhı yapmışlar ve sonra da bildiğiniz gibi resmi olarak evlenmişler. Haftanın bu ilk gününe müjdeli bir haberle başlayalım. Sizlere, Ebru Gündeş’in 4,5 aylık hamile olduğunu kesin olarak söylüyorum.” 

Survivor'da Aleyna'nın Sercan'la dans ettiği anlar sosyal medyada gündem oldu! İzleyicilerden tepki yağdı... Survivor'da Aleyna'nın Sercan'la dans ettiği anlar sosyal medyada gündem oldu! İzleyicilerden tepki yağdı...

Yetişkin film oyuncuları peş peşe ölü halde bulunmuştu! Gerçek bakın nasıl ortaya çıktı? Yetişkin film oyuncuları peş peşe ölü halde bulunmuştu! Gerçek bakın nasıl ortaya çıktı?

Kaynak: HABER MERKEZİ