Şırnak’ta bir yakıt tankeri, sürücüsünün kontrolünü kaybetmesi sonucu şarampole yuvarlandı. Tankerin içindeki motorin yol kenarına aktı. Bu durumu fırsat bilen vatandaşlar, motorini poşetlere, bidonlara ve şişelere doldurarak götürdü.

Ekran görüntüsü 2023-11-09 171322

120 Yıllık aile mesleği: Türkiye’de son 4 usta kaldı! dünyanın her yerinden talep yağıyor 120 Yıllık aile mesleği: Türkiye’de son 4 usta kaldı! dünyanın her yerinden talep yağıyor

Vatandaşlar Petrol Bulduğunu Sandı

Devrilen akaryakıt tankerinden akan motorinin toprak alanda biriktiğini gören vatandaşlar, Şırnak’ın her yerinden petrol fışkırdığını zannetti. Ellerine geçirdikleri taslarla birikintiye koştular. Bazıları motorini poşetlere bile doldurdu. Olayı cep telefonuyla kaydeden bir vatandaş, “Şırnak’ın her yerinden petrol fışkırıyor” diye yorum yaptı.

Ekran görüntüsü 2023-11-09 171328

TIR Sürücüsü Yaralandı

Kaza, Şırnak otoyolunda meydana geldi. Yenihaber’in haberine göre, TIR sürücüsü direksiyon hakimiyetini kaybedince, yakıt tankeri şarampole devrildi. TIR’ın dorsesindeki motorin dolu tank delindi. TIR sürücüsü kazada yaralandı. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaralı sürücüyü hastaneye kaldırdı.

Ekran görüntüsü 2023-11-09 171340

Kaynak: (HABER MERKEZİ)