Tarabya'dan kornalar eşliğinde konvoy halinde yola çıkan yaklaşık 100 taksici, önce Hacıosman Metrosu'nda basın açıklaması yaptı. Açıklamada taksicilerin zor şartlar altında çalıştığına ve artan şiddete dikkat çekildi.

MYK'dan "değişim" sesleri geldi! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan önemli talimat MYK'dan "değişim" sesleri geldi! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan önemli talimat

Yanıkyürek'in Hayatını Kaybettiği Yere Giderek Dua Edildi

Basın açıklamasının ardından grup, Yanıkyürek'in hayatını kaybettiği yere giderek dua etti. Taksiciler, bu tür olayların tekrarlanmaması için yetkililerden çözüm talep etti.

Sarıyerli Taksiciler Adına Konuşan Gökçen Gökberk, "İnsan Hayatı Bu Kadar Ucuz Olmamalı!" Dedi

Sarıyerli taksiciler adına konuşan Gökçen Gökberk, yaptığı açıklamada şunları söyledi:

"Her gün cepheye savaşa gider ve bir daha dönmeyecekmişiz gibi ailelerimizle vedalaşır olduk."

"Hiç olmaması gereken insanlık dışı katliamlarla ne yazık ki gündeme gelmekteyiz. Hiçbir çözüm de bulunulmuyor."

"Emekçiye, işçiye, insana verilen değer bizi derinden üzüyor. Buradan yetkililere tekrar tekrar sesleniyoruz. İşçi ve taksici haklarına da değer verilmesini istiyoruz."

"Bu olaylara artık sabrımız kalmadı. Biz inanıyoruz ki yeryüzünde kıskanılan yüce Türk milletimiz de bu çığlıklarımıza destek olacaktır."

"İnsan hayatı bu kadar ucuz olmamalı. Unutmayalım ki bir insan yalnız ölmez. Ölürken yanında; eşi, çocuğu kardeşi, mahallesi yanı kısacası tüm camiası ölür."

Kaynak: İHA