shiftdelete.net'in haberine göre: Redmi, akıllı telefon dünyasına yepyeni bir soluk getirecek olan Redmi Turbo 3 modeli için hazırlıklarını tamamladı. Birkaç gün içinde resmi lansmanla tanıtılacak olan Turbo 3, şimdiden sızıntılarla birçok özelliğini gözler önüne serdi. Gelin, Snapdragon 8s Gen 3 işlemcili Redmi Turbo 3'e yakından bir göz atalım.

Redmi Turbo 3 performans tarafında ödün vermeyecek!

Redmi, tüm deneyimini ve yeteneklerini yansıtan güçlü bir modelle daha karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. İsminden de anlaşılacağı gibi performans odaklı olan Turbo 3 modeli için tanıtım tarihi belirlendi. 10 Nisan'da gerçekleştirilecek resmi lansman ile tanıtılacak olan cihaz, şimdiden birçok özelliği merak edenler için heyecan oluşturuyor.

Turbo 3, Snapdragon 8 Gen 3 işlemcinin bir alt versiyonu olan Snapdragon 8s Gen 3 yonga setinden güç alacak. Bu güçlü işlemciye ek olarak, cihaz 16GB RAM bellek ile donatılacak. Bu sayede hız arayan kullanıcılar için ideal bir seçenek sunulmuş olacak.

Ayrıca, Turbo 3'ün 1TB dahili depolama kapasitesi ve Android 14 işletim sistemiyle birlikte gelmesi bekleniyor. Son Geekbench testlerine göre, cihaz tek çekirdek performansında 2017, çoklu çekirdek performansında ise 5617 puan elde etti.

Xiaomi tarafından tanıtım tarihi onaylanan yeni orta-segment tablet Redmi Pad Pro modelinin çıkış tarihi ve özellikleri şu şekilde:

Redmi Turbo 3, 5000 mAh kapasiteli bir pili içerisinde barındırıyor ve 90W hızlı şarj desteği ile hızlıca şarj olabiliyor. Arka kamera grubunda, ana kamera olarak 50 Megapiksel Sony IMX882 sensörü kullanılıyor. Ayrıca, 8 Megapiksel Sony IMX355 ultra geniş açılı sensör ve 2 Megapiksel makro kamera da bulunuyor. Ön kamera hakkında net bir bilgi olmasa da, cihazın 6,6 inç büyüklüğünde bir ekranı olacağı söyleniyor. İddialara göre bu AMOLED ekran, 1,5K çözünürlük sunacak, 68,7 milyar renk ve 120Hz yenileme hızı ile kullanıcılarına yüksek kaliteli bir görüntü deneyimi sunacak. Ayrıca, 2400 nit tepe parlaklık değeri ve mavi ışık emisyonu sayesinde göz sağlığını koruyacak.

YouTube kullanıcı tepkileri sonucu yeni tasarımını geri çekti! YouTube kullanıcı tepkileri sonucu yeni tasarımını geri çekti!

Redmi Turbo 3, toplamda 179 gram ağırlığa ve 7,8 mm kalınlığa sahip. Tüm detaylarıyla 10 Nisan'da resmi olarak tanıtılacak.

Kaynak: HABER MERKEZİ