Realme'nin yakın zamanda vitrine çıkarmaya hazırlandığı GT Neo 6 SE için geri sayım başladı. Modelle ilgili bugüne kadar ortaya çıkan raporlar, orta-üst segmente hitap edeceğini gösteriyor. Son gelen raporlar ise lansman öncesi akıllı telefonla ilgili neredeyse tüm ayrıntıları ortaya koyuyor. İşte Realme GT Neo 6 SE'nin özellikleri, tasarımı ve daha fazlası:

shiftdelete.net'in haberine göre; Realme GT Neo 6 SE, kavisli kenarlara sahip 6,78 inçlik bir OLED ekrana sahip olacak. Bu ekran, 1,5K çözünürlük sunacak ve 144 Hz yenileme hızına sahip olacak. Ayrıca, ekranın parlaklığı 6.000 nit'e kadar çıkabilecek.

Cihaz, ön kamera olarak 16 Megapiksel çözünürlüğünde bir sensöre sahip olacak. Arka kısımda ise OIS destekli 50 Megapiksel birincil kamera ve diğer sensörlerle desteklenen üçlü kamera kurulumu bulunacak.

GT Neo 6 SE'nin tasarımı, delikli bir ön kamera tasarımını benimseyecek. Ayrıca cihazın ağırlığı 191 gram olacak.

Apple CEO'su Tim Cook'tan iddialı üretken yapay zeka açıklaması: "Avantajlarımız var" Apple CEO'su Tim Cook'tan iddialı üretken yapay zeka açıklaması: "Avantajlarımız var"

Realme Haber

Realme GT Neo 6 SE özellikleri, tasarımı ve dahası

Akıllı telefonda 16 GB LPDDR5x RAM ve 1 TB’a kadar UFS 4.0 depolama mevcut olacak. Ancak burada daha farklı opsiyonlarının olma ihtimalini akıllardan çıkarmamak önemli. Bununla birlikte kutudan çıkar çıkmaz Android 14 tabanlı Realme UI 5 sürümünü çalıştıracağını belirtelim.

Görünüşe göre, Nvidia yakın zamanda bir Samsung müşterisi olacak. Detaylar şöyle;

Realme GT Neo 6 SE modeli 11 Nisan'da tanıtılacak. Akıllı telefonun lansman tarihine yaklaşırken, resmi bilgiler hızla ortaya çıkmaya devam ediyor. Son bilgilere göre, cihaz Qualcomm Snapdragon 7+ Gen 3 işlemcisinden güç alacak.

Bu işlemci, 4 nm mimariye sahip olacak. Ayrıca, 1x 2.8 GHz ARM Cortex-X4, 4x 2.6 GHz ARM Cortex-A720 ve 3x 1.9 GHz ARM Cortex-A520 çekirdeklerine sahip olacak ve Adreno 732 grafik birimini içerecek.

Kaynak: HABER MERKEZİ