Eskişehir'de anneleriyle beraber Porsuk Çayı'nın kenarında otururken suya düşen iki kardeşten biri boğularak hayatını kaybetti. Diğeri ise çevredekilerin yardımıyla kurtarılarak hastaneye kaldırıldı.

eskisehirde-porsuk-cayina-dusen-iki-kardesten-1i-oldu-1i-kurtarildi_4362_dhaphoto5

Eskişehir'de yaşayan anne Belma A., çocukları Kübra A. ve Muhammet A. ile birlikte Porsuk Çayı'nın kenarında otururken, henüz bilinemeyen bir nedenler Kübra ve Muhammed kardeşler suya düştü.

eskisehirde-porsuk-cayina-dusen-iki-kardesten-1i-oldu-1i-kurtarildi_4362_dhaphoto1

Çevredekiler Çay'a girip Muhammed'i sudan çıkardı. İhbar üzerine gelen ambulansla Muhammed Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırıldı.

120 Yıllık aile mesleği: Türkiye’de son 4 usta kaldı! dünyanın her yerinden talep yağıyor 120 Yıllık aile mesleği: Türkiye’de son 4 usta kaldı! dünyanın her yerinden talep yağıyor

eskisehirde-porsuk-cayina-dusen-iki-kardesten-1i-oldu-1i-kurtarildi_4362_dhaphoto3

Diğer kardeş Kübra ise suda kayboldu. İhbaer üzerine olay yerine gelen AFAD dalgıçları, yarım saat süren arama çalışmalarının sonucunda suda kaybolan Kübra'nın cansız bedenine ulaştılar. 

eskisehirde-porsuk-cayina-dusen-iki-kardesten-1i-oldu-1i-kurtarildi_4362_dhaphoto6

Savcılık ve polis ekiplerinin incelemesinin ardından Kübra'nın cansız bedeni otopsi işlemleri için hastane morguna kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak: (DHA)