Manchester City’nin Rennes’ten 60 milyon euroya transfer ettiği 21 yaşındaki Belçikalı futbolcu Jeremy Doku, Bournemouth karşısında harika bir performans sergiledi. Doku, 30. dakikada attığı golün yanı sıra dört de asist yaparak maçın adamı oldu. Doku’nun asistleriyle goller bulan Bernardo Silva 33 ve 83. dakikalarda iki gol attı. 37. dakikada Manuel Akanji, 64. dakikada Phil Foden ve 88. dakikadada Nathan Ake birer kez fileleri havalandırdı. Bournemouth’un tek golü ise 74. dakikada Luis Sinisterra’dan geldi.

1 bardak limonlu suyun faydalarını Canan Karatay tane tane anlattı! 1 bardak limonlu suyun faydalarını Canan Karatay tane tane anlattı!

MANCHESTER CİTY, LİDERLİĞİNİ SÜRDÜRDÜ

Ligde iç sahadaki kazanma serisini 15 maça çıkaran Manchester City, puanını 27’ye yükselterek liderliğini sürdürdü. Bu sezon sadece bir galibiyeti olan Bournemouth ise 6 puanda kalarak 17. sırada yer aldı. İngiltere Premier Lig’de gelecek hafta Manchester City, Chelsea ile zorlu bir deplasmana çıkacak. Bournemouth ise evinde Newcastle United’ı konuk edecek.

Kaynak: (HABER MERKEZİ)