Liverpool, geçtiğimiz hafta Everton'ı derbide mağlup ettikten sonra bu hafta iç sahada Nottingham Forest'ı ağırladı.

Jurgen Klopp'un önderliğindeki Liverpool, rakibini 3-0 mağlup ederek bu sezon iç sahada oynadığı tüm maçları kazanma başarısını sürdürdü. Diogo Jota, Darwin Nunez ve Mohamed Salah'ın attığı gollerle Liverpool, Nottingham Forest karşısında rahat bir galibiyet elde etti.

Bu sonuçla Liverpool puanını 23'e yükseltirken, Nottingham Forest 10 puanda kaldı.

Survivor'da Aleyna'nın Sercan'la dans ettiği anlar sosyal medyada gündem oldu! İzleyicilerden tepki yağdı... Survivor'da Aleyna'nın Sercan'la dans ettiği anlar sosyal medyada gündem oldu! İzleyicilerden tepki yağdı...

Liverpool, gelecek hafta deplasmanda Luton Town'a konuk olacakken, Nottingham Forest Aston Villa'yı ağırlayacak.

Aston Villa 3 golle kazandı

Aston Villa, Luton Town'u ağırladığı maçı 3-1'lik galibiyetle tamamladı. İlk yarıyı 1-0 önde tamamlayan Aston Villa, John McGinn, Moussa Diaby ve Tom Lockyer'ın golleriyle üç puanı hanesine yazdırdı. Luton Town'un tek golü ise Emiliano Martinez'den kendi kalesine geldi. Aston Villa, bu galibiyetle puanını 22'ye yükseltirken, Luton Town 5 puanda kaldı. Aston Villa, gelecek hafta deplasmanda Nottingham Forest ile karşılaşacak, Luton Town ise Liverpool'u ağırlayacak.

Brighton ve Fulham berabere kaldı

Brighton, sahasında Fulham'ı ağırladı ve maç 1-1'lik berabere sonuçlandı. İlk yarıda Evan Ferguson'ın attığı golle öne geçen Brighton, ikinci yarıda Fulham'dan Palhinla'nın golüne engel olamadı. Maçta başka gol olmayınca ekipler puanları paylaştı. Bu sonuçla Brighton puanını 17'ye yükseltirken, Fulham 11 puanda kaldı. Gelecek hafta Brighton, Everton'a konuk olacak, Fulham ise Manchester United'ı ağırlayacak.

Everton deplasmanda kazandı

Günün ilk maçında West Ham United ve Everton karşı karşıya geldi. İlk yarı golsüz eşitlikle sonuçlanan maçı ikinci yarıda Everton 51. dakikada Dominic Calvert-Lewin'in attığı golle 1-0 kazandı. Bu sonuçla Everton puanını 10'a yükseltirken, West Ham United 14 puanda kaldı. Gelecek hafta West Ham United, Brentford deplasmanına giderken, Everton sahasında Brighton'ı ağırlayacak.

Premier Lig'de heyecanın devam ettiği bir haftada kazananlar ve berabere biten maçlar futbolseverlere heyecan dolu anlar yaşattı. Gelecek haftaların da aynı heyecanla geçeceği kesin!

Kaynak: (HABER MERKEZİ)